Каубоят Уди се завръща

“Играта на играчките 4” доминира класациите

Режисьор е Джош Кули

“Играта на играчките: Пътешествието” е най-голямото премиерно заглавие на седмицата четвъртият филм от поредицата, с която започна революцията на компютърната анимация в средата на 90-те години на миналия век. Новият филм вече доминира класациите по приходи в повечето пазари, в които е пуснат.

В “Играта на играчките: Пътешествието” (“Toy Story 4”) каубоят-играчка Уди вече е в нова стая, с нови играчки и принадлежи на ново дете - Бони.Той винаги е бил сигурен в мястото си на този свят и в своите приоритети, които са да се грижи за своето дете, без значение дали е Анди или Бони. Затова когато Бони добавя в стаята нова играчка, която самата тя е направила - неохотният Форки (Виличко?), който счита себе си за “боклук”, а не за играчка, Уди се нагърбва със задачата да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка.

Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди се озовава на неочаквано отклонение, което включва среща с отдавна загубената му приятелка - пастирката Бо Пийп. След години, в които е била сама, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната є порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това им е последната грижа.

Режисьор на “Играта на играчките: Пътешествието” (“Toy Story 4”) е Джош Кули, по сценарий на Стефани Фолсъм (“Star Wars Resistance”). Продуцент е Джонас Ривейра (“Отвътре навън”). В оригинал ролите се озвучават от Том Ханкс, Тим Алън, Джоан Кюсак, Дон Рикълс, Естел Харис, Уолъс Шон, Джон Раценбъргър, Блейк Кларк, Джеф Пиджън, Лори Меткалф, Патриша Рекет, Кийгън-Майкъл Кий, Джордан Пийл, Кристен Шол, Тон Хейл, Бони Хънт и др

Коментари

Задължително поле