Кевин Костнър няма да се върне в "Йелоустоун"

Уестърнът "Йелоустоун" на Тейлър Шеридън е един от най-популярните телевизионни сериали в света през последните години. Шоуто получи редица спин-офи, но съдбата на водещия проект беше под въпрос, след като стана известно за напускането на главната звезда в лицето на Кевин Костнър. Актьорът реши да се съсредоточи върху собствената си поредица от филми „Horizons“, така че отпадна от „Йелоустоун“ за известно време. Имаше слухове, че Костнър ще се завърне, но сега стана ясно, че това със сигурност няма да се случи.

Няколко часа след като беше обявена премиерната дата за втората половина на петия сезон на "Йелоустоун", Костнър публикува видео в социалните мрежи, в което казва: „Искам да ви уведомя, че след толкова дълга работа по „Horizons“, осъзнах че няма да могат да участвам в сезон 5B или следващи епизоди на „Йелоустоун“, който обичам толкова много, колкото и вие.

Това шоу промени нещо в мен. Харесва ми. И знам, че го обичате. Просто исках да ви кажа, че няма да се върна. Харесвам връзката, която успяхме да изградим. Чакам ви в кината.”

Втората половина на петия и последен сезон на „Йелоустоун“ започва на 10 ноември.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали