Кевин Спейси остана без пари и дом на 65-ия си рожден ден

Заради скандалите беше отстранен от хитовия сериал “Къща от карти”.

Кариерата му се срина сред секс обвиненията срещу него

Актьорът получи престижно отличие в Италия

В навечерието на 65-ия си рожден ден на холивудската звезда Кевин Спейси, който ще бъде запомнен с отличените си с водещи награди изпълнения в продукции като “Обичайните заподозрени”, “Американски прелести” и “Къща от карти”, в. “Балтимор сън” съобщи, че домът му е продаден на публичен търг за 3,5 милиона щатски долара. Продажбата на къщата на брега на Балтимор, която струва над 5 милиона щатски долара и е наричана “най-необикновената” в града, беше обявена в четвъртък, 25 юли.

Миналият месец Спейси разкри публично, че има дългове за милиони долари, не може да плаща сметките си и мести вещите си на склад. По време на “сълзливо” интервю с британския телевизионен водещ Пиърс Морган актьорът рухна, когато обсъждаше търга и дълговете си. Той каза на Морган, че дължи много милиони и че е обмислял да подаде молба за банкрут.

На този фон миналата седмица Спейси получи италианската награда “Нации” за цялостни постижения в гр. Таормина, на тържествената церемония в Гръцкия театър. Това е втората награда, която той получава в Италия, след като през 2017 г. срещу него бяха повдигнати обвинения за сексуално нападение първо в САЩ, а след това и във Великобритания. Лауреатът на два приза “Оскар” беше оправдан, но кариерата му се срина.

Наградата “Нации” се присъжда под патронажа на италианския Сенат и на Сицилия.

“Кевин Спейси е непреходен монумент в историята на киното и театъра, който безспорно заслужава шанса да възстанови кариерата си”, казаха организаторите на наградата Мишел Куратоло и Марко Фаланка.

Наградата “Нациите” се връчва за 18-и път. Нейни носители са Джина Лолобриджида, Клаудия Кардинале, Жерар Депардийо, Ферзан Йозпетек, Даниел Брюл, Абел Ферара, Виторио Стораро, Ф. Мъри Ейбрахам.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес