Отложиха решението за поскъпването на водата в София

Снимка: КЕВР

На закрито заседание, проведено на 27.02.2017 г., КЕВР в състав „ВиК“, обсъди проект за решение, изготвен от работната група на регулатора, относно заявление от „Софийска вода“ АД за одобряване на бизнес план за развитие на дейността като ВиК оператор за периода 2017-2021 г. и заявление за утвърждаване и одобряване на цени на ВиК услуги, съобщават от пресцентъра на КЕВР.

След обсъждане, Комисията с решение върна проекта на работната група, която в 3-дневен срок трябва да представи преработен вариант.

Преработеният проект за решение за одобряване на бизнес плана и за утвърждаване и одобряване на цени на ВиК услуги на „Софийска вода“ АД ще бъде разгледан от КЕВР на закрито заседание.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Идат избори, а свинефермата герб ще загуби лошия матриял и мангалите в София, ще получи 1% подкрепа. А след изборите ще вдигнат цената на водата, за да се подмажат на началниците си.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.