Кейти Пери дари първата целувка на тийнейджър в "Америкън айдъл" и отнесе критики (ВИДЕО)

Поппевицата Кейти Пери, станала известна с хита си "I Kissed a Girl", предизвика полемика, след като целуна участник в телевизионeн конкурс за музикални таланти в САЩ, съобщи БТВ.

Излъчването на записания през есента м.г. нов сезон на шоуто "Америкън айдъл" по телевизия Ей Би Си започна миналата неделя. Зрителите имаха възможност да видят как 19-годишният Бенджамин Глейз от Оклахома се представи пред журито, съставено от Кейти Пери, Лайънъл Ричи и Люк Брайън.

Преди Бенджамин да започне изпълнението си, журито го попита дали е целувал момиче, имайки предвид излезлия през 2008 г. хит на Кейти Пери. Младежът отговори, усмихвайки се: "Не, досега не съм имал приятелка". Тогава 33-годишната Пери го подкани да се доближи до масата, зад която са седнали членовете на журито, и му поднесе бузата си, за да я целуне. Малко по-късно Кейти изненадващо го целуна по устните. Младежът продължаваше да се усмихва, но бе смутен и изпълнението му бе посредствено.

Интервюиран от "Ню Йорк таймс", Бенджамин заяви, че се почувствал неудобно. "Дали щях да го сторя, ако тя ми бе казала "Искаш ли да ме целунеш?" Не, щях да кажа "не". Отгледан съм в консервативно по дух семейство и се почувствах неудобно", поясни той.

Членовете на журито смятат, че Глейз е щастливец, след като Кейти Пери го е целунала. В Туитър обаче случилото се предизвика дебати – някои потребители на интернет защитават певицата, докато други са на мнение, че тя е прекалила.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица