Кейт Уинслет ще участва в „Дворецът“

Носителката на „Оскар“, „Златен глобус“ и „Еми“ Кейт Уинслет продължава ползотворното си сътрудничество с HBO. След участието си в поредицата "Мер от Ийстаун", актрисата получи главна роля в драматичния минисериал „Дворецът“.

Публиката очаква историята на една година зад стените на двореца, който е резиденция на авторитарен владетел, чийто режим започва да се разпада.

„За нас е чест да работим върху „Дворецът“ с тази невероятно талантлива група режисьори. За нас е сбъдната мечта, че Кейт Уинслет и Стивън Фриърс – двама от водещите светила в нашата индустрия, които, удивително, никога преди не са си сътрудничили – обединиха усилията си, за да представят на екрана една необикновено оригинална, далновидна и брилянтна визия от Уил Трейси.“ Такова изявление направи шефката на HBO Франческа Орси.

Уинслет също така ще  бъде един от изпълнителните продуценти на поредицата. Създател на проекта е Уил Трейси, който е обявен и за шоурънър. Режисьор е Стивън Фриърс („Опасни връзки“). Сценарният екип, заедно с Трейси, включва Сет Рейс, Джули Уайнър, Иън Спира, Гари Стайнгарт и Сара ДеЛапе.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали