Кейт Хъдсън споделя за отглеждането на трите си деца от трима бащи

Макар и изклюително успешна в кариерата си, актрисата Кейт Хъдсън не крие, че не веднъж е претърпявала любовни разочарования в личния си живот. 41-годишната американка отглежда три деца, които са от трима различни бащи. По време на интервю за предаването Sunday Today with Willie Geist звездата разкрива част от семейната си динамика и как успява да балансира всичко у дома.

Както всички родители, Кейт се опитва да отглежда деца по време на пандемията, което не е никак лесно. И докато има дни, в които всичко е наред, тя споделя, че има и моменти, в които трябва да си напомня защо е решила да стане майка. „Когато имаш толкова много деца, понякога има моменти, в които си се скрил в банята и се молиш някой да те измъкне от тази ситуация. Но тогава си спомням, че по света има хора, които са изгубили близките си и тогава разбирам каква късметлийка съм“, казва актрисата.

Хъдсън е майка на 17-годишния Райдър, 9-годишния Бингам и 2-годишната Рани. Тя споделя най-големия си син с бившия си съпруг Крис Робинсън, по-малкия с бившия си годеник Мат Белами и дъщеря си със сегашния си приятел Дани Фудзикава. „Много добре знаете, че имам деца от много бащи. Така че къщата ми е пълна с малчугани“.

Кейт е родена в семейството на Голди Хоун и Бил Хъдсън. Тя и брат ѝ, Оливър Хъдсън, растат разделени от биологичния си баща и са отгледани от дългогодишния приятел на майка им Кърт Ръсел.

„Смятам, че отделянето от един от родителите, за съжаление, е често срещано и според мен, е важно хората да говорят за това“, казва Кейт в подкаста Sibling Reverly. Тя допълва, че понякога имаме нужда от малко диалог или хумор, за да се озовем в ситуация, където може да излекуваме част от раните си, които са получени от семейството.

Коментари

Задължително поле