Кендъл Дженър разкри как е преборила акнето (ВИДЕО)

Макар да е свръхбохата, известна и привидно перфектна риалити звездата Кендал Дженър не само, че не крие борбата си с акнето, а напротив - откровено разказва за всичките си кожни проблеми.

Неведнъж звездата е говорила за проблемната си кожа и в частност - борбата с акнето. В ново видео за Vogue Дженър разкрива тайната на това, което й е помогнало да се справи с кожните проблеми, за които дълго не е успяла да разбере на какво се дължат.

"Толкова дълго се опитвам да разбера защо имам проблемна кожа. Дали се дължи на хормонални проблеми, или на храната, с която се храня? Алергична ли съм към нещо? Използвам грешни продукти за красота?"

В търсенето на причината за кожните проблеми звездата се опитва да премахне млечните продукти от ежедневното си меню и очевидно това веднага дава видими резултати. Но си признава, че е оставила сиренето в режима на храненето си, защото много го обича.

Другият верен помощник в борбата с акнето на Кендал е водата, която звездата казва, че пие ежедневно в големи количества.

Моделът признава, че кожните й проблеми са започнали едва на 14-годишна възраст и поради тази причина тя израства като доста несигурен тийнейджър, който както самата описва "се чувства напълно безпомощен и незабелязан".

"Благословия и проклятие е да растеш под светлината на прожекторите, защото не винаги е било толкова страхотно, колкото изглежда. Не винаги знаех какво да правя или какъв е правилният грим. Определено съм имала лоши и много трудни моменти" - отбелязва Дженър.

Коментари

Задължително поле