Керем Бурсин и Серенай Саръкая се събраха

През последните няколко дни в социалните мрежи се вдигна голямо вълнение, а основната тема е примирието между Керем Бурсин и Серенай Саръкая. Ако се вярва на последните новини, актьорите отново са заедно.

Турското издание Gazete Magazine първо публикува новина за събирането им. Предвид скандалната репутация на списанието малцина повярваха на това съобщение. Но арабските медии (които рядко допускат грешки) направиха същото изявление.

Не са известни подробности за помирението между Бурсин и Саръкая. Ясно е само едно – те отново са заедно. Феновете на актьорите, както обикновено, са разделени на два лагера - някои са искрено щастливи за своите идоли и им желаят успех, докато други все още са уверени, че Бурсин може да си намери някоя по-добра.

Керем и Серенай се срещат през 2014 г. и доста бързо се сближават. В многобройните си интервюта Бурсин заявява, че Серенай му дава щастие и любов. Феновете на звездите очакват грандиозна сватба, но изненадващо актьорите се разделят без да е ясна причината. Според едни, Саръкая никога не е получавала предложение, докато други пишат, че тя е отказала да се омъжи за Керем, избирайки кариерата пред семейния живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица