Забравен багаж спря движението на метрото до летище София

Наградите “Еми”: Бесен феминизъм и трансджендър активизъм

Руски свещеници протестираха срещу управлението на Путин

ЕС да разпределя бежанци по квоти

Русия издирва американски информатор

Мъжът, откраднал картини на Майстора: Много съжалявам, че съм влизал в тази къща

Таен руски чат без американци Политици и бизнесмени заключиха телефоните си

Гостуване в Горна Оряховица носи трофеи на ЦСКА

Президентът Радев: Крайно време е България да се включи в европейските програми за въгледобивни региони в преход

На какви почивки имате право, когато работите на компютър

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 24 септември 2019

Президентът Радев в Ню Йорк: България и САЩ са стратегически съюзници и не следва да има ограничение за визите

39% от семейния бизнес е в търговията 104 хил. са фамилните предприятия в страната

Барикадиралият се мъж в блок в София заплашвал с убийство собственик на охранителна фирма

Самоуби се фараонът на “Дупнишка популярна каса” (обзор) Георги Близнаков станал лихвар след фалита

Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн заеми

Кеш Кредит е най-бързата институция за 2017 г. на пазара на бързи заеми, показва независимо проучване на сайта Izbiram.bg.

Бързи ли са наистина бързите кредити в България и къде може най-бързо да получите пари? Това е въпросът, който Izbiram.bg – сайт за сравнение на кредити, анализи и подпомагане на потребителите на финансови услуги, си поставя. Поради ръста в броя на клиентите, които се възползват от небанковите потребителски кредити (т.нар. бързи кредити), сайтът провежда собствено проучване през март и април. Проучването измерва скоростта в онлайн процеса на отпускане на бързи кредити от компаниите – от момента на подаването на необходимите данни от клиента в уеб сайта на съответната компания до момента на получаване на окончателен отговор.

Кредитните институции, които са включени в проучването на Izbiram.bg, трябва да отговарят на строго дефинирани условия: фирмата да предлага кандидатстване за кредит онлайн и процесът по одобрение да не е повече от 1 час и да протича изцяло онлайн и по телефон, т.е. да не се изисква клиентът да посети офис на фирмата или да бъде посетен у дома си от фирмен консултант. За да бъде максимално обективно, проучването залага и строго дефиниран профил на участниците: хора на възраст от 30 до 45 г., с безпроблемна кредитна история, нови клиенти за съответната компания, с доходи над 1000 лв. нетно месечно.

Най-бързото одобрение – до 6 минути, е одобрението, което дава Кеш Кредит. Компанията постига този резултат благодарение на своя иновативен модел на работа, който отличава Кеш Кредит от другите компании на пазара. Отличният скоринг модел за оценка и изцяло автоматизираният процес на одобрение, който не е обвързан с агентска мрежа, дават възможност на Кеш Кредит светкавично бързо да прецени кандидатстващия за кредит и да отпусне поисканата сума в рамките само на 6 минути. Освен бързина и удобство в предоставянето на услуги, клиентите на Кеш Кредит получават и коректно отношение и любезно и качествено обслужване. Компанията постоянно работи в посока разработване и предлагане на нови непознати досега на пазара продукти. Цел на Кеш Кредит е да предоставя на потребителите това, от което имат нужда, в точния момент, при най-добрите условия.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (17)

 1. Здравейте,
  Търсите ли инвестиционни и лични заеми?
  Не търсете повече, защото сте на правилното място
  Вашите кредитни решения тук! DEAUX LOAN LIMITED a
  Компания, която предлага заеми на фирми и физически лица,
  При ниска лихва и на достъпна лихва от 2%
  Ние отпускаме максимум 300 000 000.00 в следната валута:
  Държавни щатски долари, евро и големи британски лири (GBP)
  Моля, свържете се с нас по електронна поща на адрес
  {Ivanamajdandzic9@gmail.com}
  Благодаря.

 2. Здравейте бих искал да взема заем от вас ако може

 3. Търсите ли истински заем? Вие сте на точното място за вашите решения за заем точно тук! „AVANT CREDIT“ предоставя заеми на фирми и физически лица при нисък и достъпен лихвен процент от 2%. Ние отпускаме максимална сума от 500,000,000.00, ако се използва следната валута: щатски долари, евро и големи британски лири.
  Моля, свържете се с нас по електронна поща чрез (sarahmichael385@gmail.com)
  Благодаря.

 4. ДОБРЕ ДОШЛИ В ЗАЕМИТЕ ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ДОВЕРИЕ

  Аз съм г-жа Грейс Майкъл, частна заемополучател от „GARANTEE TRUST LOAN FIRM“, която дава възможност за живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си, или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си?

  Ние предлагаме всички видове кредити, вариращи от:
  – бизнес кредити,
  – капиталови заеми,
  – заеми за недвижими имоти,
  – Лични заеми,
  – заеми за студенти,
  – Кредити за ферми
  И повече в инвестирането с добри инвеститори … Предлагаме заеми
  Фирми и лица с нисък лихвен процент от 2%. Прав си
  Място за получаване на заема.

  Свържете се с нас днес и решете финансовите си проблеми!

  Имейл: (gracemichael901@gmail.com)

  Получете решаването на вашите финансови проблеми тук и ние гарантираме 100%, без обезпечение

 5. „ДОБРЕ ДОШЛИ В БИЗНЕСА ЗА ДОСТЪП ДО КРЕДИТ“
  Добър ден Г-жо / госпожо: Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на бизнеса си или за каквито и да било цели? Ние сме сертифицирани, легитимни и международни лицензирани, вие сте на точното място за вашите кредитни решения тук! „ACCESS LOAN FIRM“ можете да се свържете с нас чрез: (ACCESSLOANSFIRM@GMAIL.COM)

  Ние сме частни кредитори от „ACCESS LOAN FIRM“, който дава възможност за живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си, или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Ние сме сериозни кредитополучатели, които дават възможност за заем на тези, които се нуждаят от заем и ние не се нуждаем от измамници, за да избягаме с парите си, защото имахме много опит в миналото И точно сега се върнахме за сериозни хора които се нуждаят от заем и престой Останете верни на вашите ангажименти.

  Кредитна фабрика предлагаме заеми на фирмени лихви 1,5%.

  Наличните заеми, които предлагаме, са:

  1. Личен заем
  2. Бизнес кредит
  3. Инвестиционен кредит
  4. жилищен кредит и др

  Така че, ако искате да получите заем от моята фирма, можете да се свържете с нас днес чрез: (accessloansfirm@gmail.com)

  Получете незабавното одобрение на кредита в рамките на 1 час тук в „ACCESS LOAN FIRM“. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.
  С Най-Добри Пожелания

 6. Казвам се г-жа Рут Едуин от България, единствен родител, преди съпругът ми да умре, за да ни остави толкова много дълг, бях толкова объркан и разочарован от това как
  Нека да прочетем огромния дълг. Един ден, минаващ през интернет, се натъкнах на свидетелство на г-жа Аю Ахмед за това как г-жа Мария Уилям му помогна с заем. Затова поисках заем от 50 000 евро, с 5-годишен период от компанията по пощата (marywilliam902@gmail.com)
  Когато кандидатствах за заема, положих клетва на Бога, че ако получих заема. Ще оставя света да разбере какво е направила за мен, за моята голяма изненада
  По-малко от 24 часа моят кредит бе отпуснат при лихвен процент от 2%. Сега поставих задължението на съпруга си и започнах нов живот и моя работа
  собствен. Току-що направих обреците си.
  Така че, ако искате някакъв вид заем до 2%, Ако ви интересува, можете да се свържете с добрата Майка по електронната си поща. (Marywilliam902@gmail.com)

  БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ

 7. Имате ли нужда от гарантиран и достъпен заем? Ако отговорът е „Да“, кандидатствайте с нас и бързо
  днес. Няма кредитни чекове, няма обезпечение. лесни стъпки, Бързо финансиране
  и нисък лихвен процент. Свържете се с нас днес на адрес unitedloan008@gmail.com

 8. ОФЕРТА ЗА ЗАЕМ
  Имате ли нужда от финансова помощ?
  Търсите средства за изплащане на вашите сметки и дългове?
  Търсите заем, за да започнете нов бизнес?
  Имате ли нужда от пари, за да инвестирате в определени области на специализация
  Можем да помогнем. Ние предлагаме всякакъв вид заеми от всякакъв размер при евтини и достъпни 2% лихвени проценти. Нашият капиталов и кредитен процес е 100% гарантиран и обезпечен
  Ние отпускаме заеми на физически лица и фирми, които се нуждаят от парична помощ. заинтересован
  любезно се свържете с нас днес по електронна поща на адрес: (sarahmichael385@gmail.com)
  Благодаря ти.

 9. Аз съм повече от доволен от JCLF, срам да мисля, че съм се занимавал с банки в продължение на 13 години и дори не успях да увелича овърдрафта си и благодарение на финансирането от JCLF моят кредит се е подобрил благодаря ви; Бих искал да препоръчам. Някой, който се нуждае от пари, за да я изпрати по имейл на (j_carl20@yahoo.com)

 10. Желая да изтегля кредит от Вашата банкова институция Моля обадете ми се!

 11. Търсите заем? Вие сте на точното място за вашите решения за заем точно тук! Кредитите на „Хелън“ дават всички видове заеми на всякакви суми на фирми и физически лица при ниска и достъпна лихва от 3%. Нашият капитал и процес на кредитиране са безопасни, истински и 100% обезпечени и гарантирани. Моля, свържете се с нас чрез електронна поща (helenwilson719@gmail.com)
  Благодаря ти

 12. Казвам се Чарлс Дейвид, аз съм гражданин на САЩ.Имахте ли нужда от спешен личен или бизнес заем? Свържете се с мисионер Илия финансите начало той ми помогна с заем от $ 150,000 преди няколко дни, след като беше scammed от 25 000 долара от жена, която твърди, че е кредитор, но благодаря на Бога днес, че получих заем от 150 000 долара. Можете свободно да се свържете с компанията за истинска финансова услуга. Email 🙁 bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) ИЛИ WhatsApp: +2349035555247

 13. Здравейте

  Имате ли нужда от заем? за лична цел или за вашите бизнес нужди? Тук е добра новина за вас. Вие сте на точното място. Ние имаме способността да предоставяме бизнес и лични заеми / заеми на фирми и физически лица при лихвен процент от 3%.

  Електронна поща: avantcworld@gmail.com
  whatsapp +13125861892
  Оливие Александър
  спешна оферта за заем

 14. Здравейте, аз съм г-н Уесли, кредитор на частни заеми, и аз съм тук, за да накарам мечтите си да се сдобият с кредит. Имате ли нужда от заем спешно? Имате ли нужда от заем, за да изплатите дълговете си? Имате ли нужда от заем за разширяване на бизнеса си или започнете собствен бизнес? Ние сме тук за вас с нисък лихвен процент от 2% и можете да получите кредит кредит между $ 1000 и $ 100,000,000.00 максималния размер на кредита и до 40 години продължителност на кредита.Моля, свържете се с нас на нашия имейл адрес: globalinvestmentfinancing@gmail.com

 15. Уважаеми търсещи кредити

  Имате ли някакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази заемна компания е създадена по целия свят с правозащитни организации с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения. Ако искате да кандидатствате за кредит, обърнете се към нас с подробности по имейл: elenanino0007@gmail.com

  Име:
  Необходим размер на кредита:
  Срок на кредита:
  Мобилен номер:

  Благодаря ви и Бог да благослови
  УВЕРЕНОСТ
  Елена

 16. Здравейте, аз съм Райън Чеаник, кредитор, който дава заеми за възможности за живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем от капитал, за да подобрите бизнеса си? Ние помагаме на хора в затруднено финансово положение, които са били отхвърлени от банки и други финансови агенции? не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да направим всичките ви финансови проблеми нещо от миналото. Ние отпускаме кредити на физически лица, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 1% лихва. предоставяме надеждна и бенефициентска помощ. За заявление и повече информация изпратете отговори на следното
  Електронен адрес: infoceanicloanfirm.uk@gmail.com
  Само Whatsapps: +2348135312061

 17. Уважаеми търсещи кредити

  Имате ли някакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази заемна компания е създадена по целия свят с правозащитни организации с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения. Ако желаете да кандидатствате за кредит, обърнете се към нас с подробности по-долу на имейл: elenanino0007@gmail.com

  Име:
  Необходим размер на кредита:
  Срок на кредита:
  Мобилен номер:

  Благодаря ви и Бог да благослови
  УВЕРЕНОСТ
  Елена

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.