Пет жени са били убити в близост до църква в Дагестан

12 души са задържани преди срещата Левски – Ботев (Пд)

Красимир Каракачанов: Амбицията ми е докато съм министър да въведем доброволната военна служба

Патриарх Неофит поиска и даде прошка в храма ”Света Неделя”

Делян Пеевски: Противниците ми са хората, ограбили България

Пропадане в снежна козирка убива Ния (обзор) Седнала да си сложи котки на краката върху снежна козирка, която се сринала

Турист почина на ски писта „Кулиното”

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в понеделник, 19 февруари 2018

Десет души са затрупани от лавина в Алпите

Италиански „Левски“ на старта

НФСБ провежда шествие по повод 145 години от гибелта на Апостола на свободата

Протестиращи пред парламента: Не гласувайте тайно Конвенцията

Вижте поклонението пред паметника на Васил Левски в София

Сблъсъци между фенове на “Ботев” и полицията в София

Армията купува 450 000 халосни патрона

Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн заеми

Кеш Кредит е най-бързата институция за 2017 г. на пазара на бързи заеми, показва независимо проучване на сайта Izbiram.bg.

Бързи ли са наистина бързите кредити в България и къде може най-бързо да получите пари? Това е въпросът, който Izbiram.bg – сайт за сравнение на кредити, анализи и подпомагане на потребителите на финансови услуги, си поставя. Поради ръста в броя на клиентите, които се възползват от небанковите потребителски кредити (т.нар. бързи кредити), сайтът провежда собствено проучване през март и април. Проучването измерва скоростта в онлайн процеса на отпускане на бързи кредити от компаниите – от момента на подаването на необходимите данни от клиента в уеб сайта на съответната компания до момента на получаване на окончателен отговор.

Кредитните институции, които са включени в проучването на Izbiram.bg, трябва да отговарят на строго дефинирани условия: фирмата да предлага кандидатстване за кредит онлайн и процесът по одобрение да не е повече от 1 час и да протича изцяло онлайн и по телефон, т.е. да не се изисква клиентът да посети офис на фирмата или да бъде посетен у дома си от фирмен консултант. За да бъде максимално обективно, проучването залага и строго дефиниран профил на участниците: хора на възраст от 30 до 45 г., с безпроблемна кредитна история, нови клиенти за съответната компания, с доходи над 1000 лв. нетно месечно.

Най-бързото одобрение – до 6 минути, е одобрението, което дава Кеш Кредит. Компанията постига този резултат благодарение на своя иновативен модел на работа, който отличава Кеш Кредит от другите компании на пазара. Отличният скоринг модел за оценка и изцяло автоматизираният процес на одобрение, който не е обвързан с агентска мрежа, дават възможност на Кеш Кредит светкавично бързо да прецени кандидатстващия за кредит и да отпусне поисканата сума в рамките само на 6 минути. Освен бързина и удобство в предоставянето на услуги, клиентите на Кеш Кредит получават и коректно отношение и любезно и качествено обслужване. Компанията постоянно работи в посока разработване и предлагане на нови непознати досега на пазара продукти. Цел на Кеш Кредит е да предоставя на потребителите това, от което имат нужда, в точния момент, при най-добрите условия.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

 1. Здравейте,
  Търсите ли инвестиционни и лични заеми?
  Не търсете повече, защото сте на правилното място
  Вашите кредитни решения тук! DEAUX LOAN LIMITED a
  Компания, която предлага заеми на фирми и физически лица,
  При ниска лихва и на достъпна лихва от 2%
  Ние отпускаме максимум 300 000 000.00 в следната валута:
  Държавни щатски долари, евро и големи британски лири (GBP)
  Моля, свържете се с нас по електронна поща на адрес
  {Ivanamajdandzic9@gmail.com}
  Благодаря.

 2. Търсите ли истински заем? Вие сте на точното място за вашите решения за заем точно тук! “AVANT CREDIT” предоставя заеми на фирми и физически лица при нисък и достъпен лихвен процент от 2%. Ние отпускаме максимална сума от 500,000,000.00, ако се използва следната валута: щатски долари, евро и големи британски лири.
  Моля, свържете се с нас по електронна поща чрез (sarahmichael385@gmail.com)
  Благодаря.

 3. ДОБРЕ ДОШЛИ В ЗАЕМИТЕ ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ДОВЕРИЕ

  Аз съм г-жа Грейс Майкъл, частна заемополучател от “GARANTEE TRUST LOAN FIRM”, която дава възможност за живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си, или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си?

  Ние предлагаме всички видове кредити, вариращи от:
  – бизнес кредити,
  – капиталови заеми,
  – заеми за недвижими имоти,
  – Лични заеми,
  – заеми за студенти,
  – Кредити за ферми
  И повече в инвестирането с добри инвеститори … Предлагаме заеми
  Фирми и лица с нисък лихвен процент от 2%. Прав си
  Място за получаване на заема.

  Свържете се с нас днес и решете финансовите си проблеми!

  Имейл: (gracemichael901@gmail.com)

  Получете решаването на вашите финансови проблеми тук и ние гарантираме 100%, без обезпечение

 4. “ДОБРЕ ДОШЛИ В БИЗНЕСА ЗА ДОСТЪП ДО КРЕДИТ”
  Добър ден Г-жо / госпожо: Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на бизнеса си или за каквито и да било цели? Ние сме сертифицирани, легитимни и международни лицензирани, вие сте на точното място за вашите кредитни решения тук! “ACCESS LOAN FIRM” можете да се свържете с нас чрез: (ACCESSLOANSFIRM@GMAIL.COM)

  Ние сме частни кредитори от “ACCESS LOAN FIRM”, който дава възможност за живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си, или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Ние сме сериозни кредитополучатели, които дават възможност за заем на тези, които се нуждаят от заем и ние не се нуждаем от измамници, за да избягаме с парите си, защото имахме много опит в миналото И точно сега се върнахме за сериозни хора които се нуждаят от заем и престой Останете верни на вашите ангажименти.

  Кредитна фабрика предлагаме заеми на фирмени лихви 1,5%.

  Наличните заеми, които предлагаме, са:

  1. Личен заем
  2. Бизнес кредит
  3. Инвестиционен кредит
  4. жилищен кредит и др

  Така че, ако искате да получите заем от моята фирма, можете да се свържете с нас днес чрез: (accessloansfirm@gmail.com)

  Получете незабавното одобрение на кредита в рамките на 1 час тук в “ACCESS LOAN FIRM”. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.
  С Най-Добри Пожелания

 5. Казвам се г-жа Рут Едуин от България, единствен родител, преди съпругът ми да умре, за да ни остави толкова много дълг, бях толкова объркан и разочарован от това как
  Нека да прочетем огромния дълг. Един ден, минаващ през интернет, се натъкнах на свидетелство на г-жа Аю Ахмед за това как г-жа Мария Уилям му помогна с заем. Затова поисках заем от 50 000 евро, с 5-годишен период от компанията по пощата (marywilliam902@gmail.com)
  Когато кандидатствах за заема, положих клетва на Бога, че ако получих заема. Ще оставя света да разбере какво е направила за мен, за моята голяма изненада
  По-малко от 24 часа моят кредит бе отпуснат при лихвен процент от 2%. Сега поставих задължението на съпруга си и започнах нов живот и моя работа
  собствен. Току-що направих обреците си.
  Така че, ако искате някакъв вид заем до 2%, Ако ви интересува, можете да се свържете с добрата Майка по електронната си поща. (Marywilliam902@gmail.com)

  БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ

 6. Имате ли нужда от гарантиран и достъпен заем? Ако отговорът е “Да”, кандидатствайте с нас и бързо
  днес. Няма кредитни чекове, няма обезпечение. лесни стъпки, Бързо финансиране
  и нисък лихвен процент. Свържете се с нас днес на адрес unitedloan008@gmail.com

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.