Кингпин на парти цяла нощ

Кевин Джонсън успя да изпълни първата си закана - намери си българска жена, и то не една. Американският боксьор се обгради с красавици на парти в популярно столично заведение. На Кингпин явно му хареса компанията и продължи да празнува до малките часове на нощта, без да се притеснява, че има мач. Той се радваше на внимание и от страна на феновете, които се надпреварваха да се снимат с него, а някои дори му пожелаха успех.

Втората закана - да победи Кубрат Пулев - остана под въпрос. Боят бе късно снощи в „Арена Армеец“, където вчера течеше трескава подготовка за шоуто. Българинът си позволи да поспи повече, за да е свеж за вечерта. Той обаче призна, че още преди мача с Джонсън вече крои планове за реванш с Владимир Кличко.

„Стискам му палци да победи Джошуа, защото искам още веднъж да се срещна с него на ринга и така да стана световен шампион - заяви Кобрата. - Засега се опитвам да се концентрирам върху Джонсън, докато го отстраня от пътя си, но разбира се, Владимир е някъде отзад в главата ми. Много искам този бой.“

Треньорът на българския ас Ули Вегнер също даде прогноза за мача на „Уембли“ - победа по точки за Кличко, и изрази увереност, че ще изведе Пулев готов за реванш.

„Кубрат научи много от първия двубой с украинеца и определено ще подходи по съвсем различен начин във втория“, смята германският специалист.

Кале Зауерланд, собственик на промоутърската компания „Зауерланд“, пък обяви, че Пулев със сигурност ще има мач за титлата на Международната боксова федерация (IBF) още тази година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт