Кинг Конг крачи към кината

Режисьор на спектакъла е Джордан Воу-Робъртс

Рекламната кампания на Kong: Skull Island се разгръща епична с нови промоционални материали и специален фокус върху азиатския пазар, където филмите с чудовища са обожавани от публиката. До премиерата на 10 март остават по-малко от два месеца, а феновете вече са се настроили за масивно зрелище. “Кинг Конг вече крачи към кината”, така се надъхват почитателите на легендарния екранен звяр.

26-6

С Kong: Skull Island на режисьора Джордан Воу-Робъртс “Уорнър брадърс пикчърс” и “Леджендари пикчърс” претворяват наново произхода на митичния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан - колкото красив, толкова и опасен, без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на Kong: Skull Island е Джордан Воу-Робъртс, в ролите ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино