Чарли Шийн продава имението си в Лос Анджелис за 10 мил. долара

България и Сърбия подписаха три меморандума за транспорта и социалната политика

Задържаха под стража дилър, заловен в казино

“Изворите” с трите моми в Котел – сред първенците в онлайн фотоконкурс

190 варненчета станали жертви на престъпления за година

2,3 млн. лева за инвестиции в Котел

Легионерът от Орешник остава в ареста

Окончателно: 18 години затвор за Минчо Янков, който уби съперник и намушка изгората си

Кирил Домусчиев: Целта е ясна!

БНБ пуска в обращение сребърна възпоменателна монета на тема „140 години от Освобождението на България“

Осъдиха условно похотлив дядка, блудствал с непълнолетно момиче от Петрич

Станимир Стоилов: Случват се неща, които не ми харесват

Унгария иска от Брюксел половин милиард евро обезщетние за охраната на границите

8 години решетки за рецидивист, изнасилил жена на улицата

Кирил Домусчиев съди Валери Симеонов за клевети, внушения и обиди От турове по медии и плажове остава ли му време да свърши нещо практически полезно за държавата, пита председателят на КРИБ

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев

“Търпението ми се изчерпа и днес възложих на адвокатите ми да заведат дела за всичките клевети, внушения и обиди, изказани нееднократно от Валери Симеонов по мой адрес и по адрес на нашите компании.
Тези неверни твърдения не само вредят на моя имидж, но и на целия бизнес климат в България.”

Това обяви председателят на КРИБ Кирил Домусчиев в изявление във фейсбук.

“Некомпетентността и арогантността му са отчайващи, а опитът му да бъде специалист по всичко, обикаляйки множество телевизии, буди усмивки. От турове по медии и плажове остава ли му време да свърши нещо практически полезно за държавата?!”, пита Домусчиев, който нарича Симеонов “вицепремиер по клеветническите въпроси”.

 

Пълният текст на изявлението на Кирил Домусчиев:

С недоумение гледам как по медиите Вицепремиерът по икономическите и демографски въпроси Валери Симеонов води с голяма арогантност поредната си клеветническа кампания срещу мен и Български Морски Флот. В същото време с колеги работодатели отчетохме, че не виждаме нищо полезно свършено за бизнеса в България от този човек в новото му амплоа на Вицепремиер.

Некомпетентността и арогантността му са отчайващи, а опитът му да бъде специалист по всичко, обикаляйки множество телевизии, буди усмивки. От турове по медии и плажове остава ли му време да свърши нещо практически полезно за държавата?!

Търпението ми се изчерпа и днес възложих на адвокатите ми да заведат дела за всичките клевети, внушения и обиди, изказани нееднократно от Валери Симеонов по мой адрес и по адрес на нашите компании.
Тези неверни твърдения не само вредят на моя имидж, но и на целия бизнес климат в България. Също така това на практика е сериозен натиск от страна на Симеонов върху независимия български съд, на който предстои да се произнесе по арбитражно решение.

Клеветите му надхвърлят всякакви граници, такива, каквито и жълтите вестници не биха си позволили.
Поредният пример е историята му за някаква 120-метрова яхта, която БМФ е купило и отчело като инвестиция.

Бих се радвал, ако Валери Симеонов ми покаже къде я е видял записана в балансите и отчетите на компанията, и къде се намира тя.

Ако го направи, ще препоръчам на управителния съвет на дружеството да вземе решение да му я дари! Ако не успее да докаже твърденията си, му препоръчвам да се извини публично.

Същото важи и за твърденията му, че БМФ купувал „големи кораби с малки двигатели“! Още една проява на некомпетентност! Цялата морска гилдия се смее на „експертността “ на Симеонов в областта на корабоплаването. Корабите са големи, защото такива иска пазарът днес, а двигателите им са по-икономични като разход на гориво, защото са съвременни.

Не може те да имат ледови клас, а да нямат необходимата мощност. Спирам дотук с коментара си за Вицепремиера по клеветническите въпроси Валери Симеонов. С него оттук нататък ще се виждаме често в съда!

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. При соца и двамата щяха да са в Белене и приятели в чукането на камъни. А сега в псевдодемокрацията са врагове. Чудна работа

  2. Домусчиев е ПРОТИВЕН ОЛИГАРХ ГАДЕН за корупция жаден…Да му забиеме на Валерката Отверката в г@за , па да я въртим, докато това алчно дупе напълно унищожим…!!!

  3. ДАЛАВЕРА, ДАЛАВЕРА ВСИЧКО Е АЛЪШ ВЕРИШ. ТОВА ТИ Е ИМИДЖА ДРАГИ МИ КИРЕ НЕ БЪРКАЙ ЦЕЛИЯ БИЗНЕС КЛИМАТ С ХАЙДУШКА ПРИВАТИЗАЦИЯ И МЕЖДУ ДРУГОТО КОЙ СЕРИОЗЕН БИЗНЕСМЕН СИ ГАНОСВА КРАТУНАТА!!!

  4. Членът на Българската Комунистическа Партия Бойко Борисов + герб Домусчиев закрилят и затуй честните люде + Дон Педро ГИ Презират…това ТИКВЕ. ..Донът отдавна презира, където и да се намира.

  5. И аз не виждам какво е свършил като Вицепремиер,но хотела му работи добре.Да и минималната пенсия вместо 300или 500 както обещаваха, от октомври стана 200 лв,да и по морето пазеше да е тихо,не знам там колко имота има, но за тишина налагаше глоби

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.