Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Киро Киров: Притеснен съм, че след отвличането на Адриан ще има нови похищения за пари Главата, която ръководи групата, така и не е бил разкрит и заловен, смята бизнесменът, жертва на Наглите

Снимка: БТВ

Притесненията си, че след отвличането на Адриан, че ще има нови отвличания, защото се възражда този бизнес за пари, изрази в ефира на Канал 3  бизнесменът Киро Киров, също станал жертва на похищение от групата на Наглите.
“Това ще донесе невероятно напрежение в обществото”, предположи Киро Киров.
Според него главата на Наглите така и не е бил разкрит и заловен.
“Аз лично не съм смятал, че е разкрит, защото на третия, втория или четвъртия ден (на отвличането му) дойде някой и ме попита “как сте господин Киров?”
Значително по-интелигентен. Мисля, че има глава, която е ръководила цялата група от Наглите. По-висша инстанция, вероятно.
А когато ме снимаха, че съм жив на съответния ден с вестниците, този със снимките ми каза: “Аз съм минал 2000 км заради тебе!”
Радиусът е Франция, Испания – казал съм го на полицията. Не зная дали това бе човекът, който се обърна към мен с “Вие”. Не бих го разпознал сега.”
Киро Киров видя много сходни неща между неговото отвличане и похищението на Адриан в действията на похитителите. “Чудя се на тия комуникации с есемеси, как не могат да засекат местонахождението на телефоните. Естествено, те не се обаждат от мястото, където държат похитения.
Мен ме изкараха междинно и ме накараха да говоря със сина ми как да събере пари. Изведоха ме, вързаха ме, качиха ме отново на автомобил, закараха ме някъде, чуваше се някакво бучене, вероятно заглушаване, и после пак ме върнаха отново там.”
Киро Киров разказа как седмица преди освобождаването на Адриан, от семейството го потърсили по телефона. “Един ден ми се обади по телефона женски глас: “Може ли да говорим с вас, ние сме от семейството на отвлечения Адриан Естествено, казах. Но след 40 минути възникна нещо друго, обадиха ми се, приятелката на Адриан, момиче се обаждаше. Доколкото знам бащата се е обадил на сина ми и са провели много дълъг разговор. Когато ми отказаха срещата им, аз ги посъветвах да работят с полицията”.
Киро Киров предположи, че парите, събрани от похитителите от отвличания, може да се използват и за тероризъм. “Може да бъдат използвани за какво ли не, включително и за тероризъм. В моя случай парите бяха броени в някаква агенция, която ги преброила, автоматично записвайки номерата им.
Имам списък с номерата на банкнотите. И каква полза? Нито една банкнота не се е появила. Една жена била купила нещо си със 100 евро. После се оказа че е някаква случайност, замълча се.”

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Че той БАНДИТИЗМЪТ Е НАЙ-ДОХОДНИЯ БИЗНЕС ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 70 ГОДИНИ по тези земи ! Защото честните способните и свестните работят цял живот за да съградят нещо да построят нещо на децата си , да спестят някой лев , докато бандитите само дебнат как могат да ги прецакат и да им го вземат ! Познайте кой печели битката ?

    1. ДА КАЖЕШ ЧЕ ЧЕСТНИТЕ ГРАДЯТ А ДРУГИТЕ ГРАБЯТ Е НЕСПРАВЕДЛИВО. ЧЕСТНО ЛИ Е ДА КАРАШ РАБОТНИКА ДА ТИ РАБОТИ ПО 12 ЧАСА ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА. ДА МУ ДАВАШ МИЗЕРНИ ПАРИ ЩОТО ” НЯМАЛО КЪДЕ ДА МУ ДАДАТ ПОВЕЧЕ ” .ДА НУ МЕ ДАВАШ ОТПУСКА И ДА ГО ГЛОБЯВАШ САМО И САМО ДА СИ КУПИШ НОВА ДЖИПКА И ДА ОТИДЕШ НА ОСТРОВИ. ИЛИ ДА НАХРАНИШ И ИБЛОЧЕШ КУРВАТА , ЖЕНАТА И ДЕЦАТА СИ. ТАКА ЧЕ НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ЧЕСТНИТЕ. ЧЕСТЕН БОГАТАШ НЯМА.

  2. ОТВЛИЧАНИЯТА НЯМА ДА ДОНЕСАТ НАПРЕЖЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО.НАПРЕЖЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО ВНАСЯ ГРАБАНЕТО НА ТРУДА НА БЪЛГАРИНА.НИСКОТО ЗАПЛАЩАНЕ И ПОВЕЧЕ ОТ 12 ЧАСОВ ТРУД. ОТВЛИЧАНИЯТА МОЖЕ ДА ДОКАРАТ САМО РАДОСТ В ОБЩЕСТВО КЪДЕТО НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ. ТОВА МУ ОСТАНА НА БЪЛГАРИНА. ДА ВИДИ КАК ИЗЕДНИЦИТЕ МУ СТРАДАТ

  3. Притеснени са само богатите. На народа не му пука . Да вземеш пари от богаташ не е грях. В исторически план подобни персонажи са положителни. Справка: Робин Худ , хайдутите и редица други. Зад всяко богатство се крие престъпление, така че стига сте плакали за тези кръвопийци.

Отговорете