Клошарка напада медици в Шумен

Втори инцидент с акушерка

Досъдебно производство за хулиганство е образувано срещу 48-годишната С.А. от Шумен, която отправила обиди, заплахи и наплюла жена пред магазин в центъра на града. Потърпевшата от изстъплението е на 49 г., а скандалът с нея е станал в края на миналата седмица, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.

Според запознати, нападнатата е акушерка, а това е втори случай с потърпевш медик от изстъпленията на С.А. от началото на месеца. На 2 ноември пред магазин до болницата е била нападната друга служителка на 60 г. от АГ-отделението на шуменската болница, като този път С.А. й нанесла удар с камък по глава. Причинена е разкъсно-контузна рана, а срещу нападателката пак е било образувано досъдебно производство за хулиганство.

Нападенията не са случайни - С.А. е психично болна, която напирала да нощува в различни отделения на болницата, а медици логично не я допускат в здравното заведение. Сагата с агресивната жена, която излива гнева си върху болничния персонал е от месеци. През лятото в двора на болницата е била бита и санитарка от Спешно отделение. С.А. е настанявана за лечение в специализирано заведение, но сега е освободена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право