Ключар заклан и прострелян в гараж

За убийството е заподзрян негов приятел

Майстор ключар бе убит в работилницата си в столичния квартал “Хиподрума”. 46-годишният мъж бил открит в гараж към 19,30 ч във вторник с прострелна рана в корема и прерязано гърло. Полицаи се натъкнали на трупа на Борислав Б., след като роднина на ключара подал сигнал, че от дълго време се опитва да се свърже с него по телефона, но без успех.

Според разследващи не ставало въпрос за поръчково убийство. “Най-вероятно е битов конфликт”, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Вчера се появи информация, че за убийството е заподозрян дългогодишен приятел на жертвата. От прокуратурата и МВР отказаха коментар. Една от версиите е, че зад кръвопролитието стои любовен триъгълник. Според източници, близки до разследването, убитият имал семейни проблеми.

Мъжът нямал престъпни прояви. Единствената му криминална регистрация била от преди 30 години. Преди време той имал заложни къщи. После се захванал с ключарство и наел гаража в кооперация в кв. “Хиподрума”. Според съседи той се занимавал и с автоаларми и имал доста клиенти.

Румяна Арнаудова съобщи, че това е 89-то убийство от началото на годината в страната. До момента 88 от тях са разкрити.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право