Кметството на район „Източен” в Пловдив се мести от понеделник в бившия хотел на Ванко 1

Кметството на район „Източен“ в Пловдив ще е от 10 юли (понеделник) с нов адрес, тъй като ще се премести в бившия хотел на скандално известния рапър Ванко 1, който му бе отнет в полза на държавата, след като лицето Иван Главчев не успя да докажа доходите, с които е построил многоетажната сграда. От 8.30 часа в понеделник гражданите от „Източен” ще бъдат обслужвани вече на булевард „Шести септември” 274, съобщи районният кмет Николай Чунчуков.

Административните служби на районното кметство ще са разположени на първите два етажа, като за удобство на гражданите на партерния етаж е разкрит фронт офис. Там ще се намира и гишето на „Местни данъци и такси“. В новата сграда достъпът на трудноподвижни лица е максимално улеснен, подчерта кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков, който допълни, че телефонната централа е преместена и по този начин се запазват същите номера на службите.

Работното време на кметството в район „Източен”, на чиято територия се намира и най-големият ромски квартал у нас – „Столипиново”, е от 8.30 до 17 часа всеки делничен ден.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България