Кметство и мандра точат незаконно от ЧЕЗ

ток. кабел

Полицията установи три случая на неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа на ЧЕЗ, съобщиха от МВР-Монтана. На 17 септември сутринта в районното управление във Вършец е получен сигнал от екип на ЧЕЗ за констатирано незаконно присъединяване на местна мандра. При проверката на място е установен ел. проводник между вход на главен предпазител и изход на вторичен предпазител в електрическо табло.

Същият ден в полицията е получен сигнал за неправомерно присъединяване към мрежата в село Спанчевци в сградата на кметството. При извършения оглед в мазето на сградата на кметството е установено електрическо табло с трифазен електромер и титуляр на партидата община Вършец, с непълно отчитане на потреблението, поради направено присъединяване преди мерене, директно от главните шини на таблото.

Униформените констатирали и неправомерно присъединяване към мрежата в местността Водопада във Вършец. Установен е железобетонен стълб, извън дворното място, с монтирано табло и наличие на мост-шина между входящ и изходящ проводници от таблото, допълниха от полицията.

Коментари

Задължително поле