Изпълнителният директор на ИАРА: Унищожена е екосистемата в зона от 30 км по поречието на Марица

Ученици искат грипна ваканция от кмета на Шумен Няма достатъчно болни, решават в петък

Организаторът на схемата за пране на 900 000 евро два пъти бягал от правосъдието

104-годишен варненец получи дарове от кмета

Наблюдават трима българи за симптоми на коронавирус

САЩ забраняват използването на китайски дронове

Задържаха трима, секли незаконно и продавали дърва по къщите Конфискува се и дървеният материал от имотите на купувачите

До 100 хил. лева глоба за нарушения при храните

Кола излетя от пътя и се преобърна край Благоевград

Полицията в Несебър състави 46 акта за 24 часа Мъртво пиян водач спипан в Бургас

Фалшиво сирене откриха на Женския пазар

Работодатели: Партия „Възраждане“ няма място на протеста на бизнеса

7 продуцентски къщи с интерес да снимат в Бургас

Представители на бизнеса протестираха пред община Варна

Обявиха учредителната декларация на партия „Има такъв народ“

Кметът Атанас Камбитов откри новата учебна година в Благоевград

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов откри новата учебна година в XI ОУ „Христо Ботев“. Той приветства първокласниците, които за първи път прекрачват прага на училището, всички ученици, техните учители и родители. „Честит първи учебен ден! Честита нова учебна година! Скъпи първокласници, пред вас се открива нов път – пътят на знанието, който ще ви даде много възможности, много нови хоризонти. Скъпи ученици, бъдете сигурни, че сте попаднали в сигурни ръце.

Община Благоевград обеща да изгради нова спортна площадка и тя вече е факт“ каза в част от словото си кметът Камбитов. Той подчерта, че в лицето на Община Благоевград винаги може да се намери съдействие и подкрепа. Д-р Атанас Камбитов ги поздрави по повод един от най-светлите християнски празници- Вяра, Надежда и Любов като им пожела здраве и „на добър час“.

Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова откри новото спортно игрище в СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“,както и постави началото на учебната 2018/2019 година. Сред гостите в благоевградските училища бяха още заместник- кметовете Иво Николов и инж. Емилия Тунева, председателят на ОбС- Благоевград Радослав Тасков.

Във всички училища в община Благоевград учебната година бе открита тържествено с издигане на националния флаг на Република България и химна на страната. Талантливите деца на Благоевград поздравяваха гостите, учители и своите родители с богати танцово-музикални програми и рецитали. За успешна учебна година бяха отслужени и водосвети.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.