Кметът д-р Атанас Камбитов бе домакин на заседание на Общото събрание на СЮЗО

Кметът на община Благоевград и председател на Сдружение на югозападните общини д-р Атанас Камбитов бе домакин на заседание на Общото събрание на СЮЗО, съобщиха от общината. По време на срещата бе приета Работна програма 2019. Тя е изготвена от няколко части, като е разделена на направление, сред които „Информационно обслужване“, „Обучения“, „Партньорство“, „Дейности по проекти“ и други.

Сред обсъжданите точки в Дневния ред бяха още и отчет за дейността на СЮЗО и СЮЗО- клон София за 2018, Отчет на контрольора, финансов отчет на СЮЗО, приемане на Бюджет 2019 и приемане на община Годеч за член на СЮЗО.

Срещата бе водена от кмета д-р Камбитов и Любица Томова- изпълнителен директор на Сдружението на югозападните общини. На заседанието присъстваха още кметове на общини от югозападна България, председателят на ОбС- Благоевград Радослав Тасков, секретарят на община Благоевград- София Янчева.

През 2014 година кмета на Благоевград д-р Камбитов бе избран за председател на Сдружението на югозападните общини, а през 2018 бе преизбран с пълно мнозинство от делегатите. Това е трети пореден мандат на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, като председател на СЮЗО.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България