Кметът Камбитов представи новия заместник-кмет на Благоевград по строителство и сигурност

????????????????????????????????????

Инж. Емилия Тунева е новият заместник- кмет по строителство и сигурност в община Благоевград. Тя бе представена днес по време на редовна сесия на Общински съвет от кмета д-р Атанас Камбитов.

Емилия Тунева е магистър по образование. През 1989 г. завършва Висш институт по архитектура и строителство, специалност „Промишлено и гражданско строителство – конструкции“. Омъжена, с две деца. От 1990 година работи към Фирма "Агропромпроект" ООД като проектант, строителна фирма- Главболгарстрой Холдинг АД- железопътно строителство. Работила е и по програма за реконструкция и електрификация на железопътната отсечка Дупница - Кулата. До 2007 година инж. Тунева работи и в ГБС Благоевград АД. След този период започва да развива частен бизнес като проектант до момент.

„Ще работя за подобряване на всички проекти в част „Строителство“, ще търся участие и в европрограми за финансиране. Започват мащабните проекти „Благоустрояване на градска среда“, „Изграждане на социални жилища в IV- ти микрорайон“. Ще работим съвместно с всичко в общината за цялостно развитие на града“, каза в представянето си новият заместник- кмет по строителство и сигурност Емилия Тунева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони