Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов изрази категоричната си подкрепа към Делян Добрев

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов изрази изричното си несъгласие си с оставката на Делян Добрев. Пред местни медии кметът коментира, че подобно действие не е най-доброто решение.

„Подкрепям една оставка – това е достойна постъпка, но само когато потърсена от хората, които са ти гласували доверие. Призовавам Делян Добрев да не се поддава на манипулации. Това е поредният пример, че хората много бързо забравят. Тук визирам скандали с един австрийски бизнесмен и т.н. За мен оставката не е решение. Познавам Делян Добрев от години, работили сме заедно. Това е един стойностен човек, знаещ и можещ човек, който има какво още да даде“, каза кметът Камбитов.

Той заяви, че ситуацията в Хасково трябва да бъде решена от представителите на структурите и кмета Добри Беливанов, и че не е най-добрият начин подобни проблеми да бъдат решавани чрез медиите.

Вчера, веднага след решението на Делян Добрев да подаде оставка, кметът Камбитов изрази категоричната си позиция и своята страница в социалните мрежи.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.