“Кюриосити” отбеляза 2000 дни на Марс Плутониевите му генератори ще работят още около 7-8 години

Спряха опасен теч на 4 г. в шуменски квартал Общината ще си търси парите от ВиК

Вучич обвини ЕС, че не изпълнява Брюкселските споразумения между Сърбия и Косово

Тръмп се чудил дали да наначи новия си съветник по национална сигурност заради мустака му

Митрополит Антоний: Договорът за наем с Върбакови е неизгоден

И Хърватия избира между Ф-16 и „Грипен“

Софийската митрополия: Имаме само предварителен договор с “Инерком”

Тръмп ограничи постъпването на транссексуални в армията

Усмивки от старите ленти Преди половин век автомобилните премиери също са зрелищни

Китай предупреди САЩ, че може да защити националните си интереси при търговска война

Служител на германско летище спря пиян пилот да се качи в самолета

Бомбаджия джихадист влиза в затвора за 34 години, за да учи Корана 18-годишният иракчанин заложил взрив в лондонското метро

Британският „Таймс“ твърди: И България гони руски дипломати

Ленин неправилно разбрал Маркс и потопил Русия в кръв Заедно с Троцки въвеждат “червения терор” и съзнателно започват Гражданската война, заедно със Свердлов нареждат да се ликвидират цар Николай Втори и цялото му семейство

Знакови сгради потъват в тъмнина в Часът на Земяна

Кметът на Карлово откри обновения парк „Войнишката майка”

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов откри обновения парк “Войнишката майка” в родния град на Васил Левски. Реновирането бе извършено по проект TheSpot („Якото място”)., който цели да промени десет населени места в България, като едно от тях е Карлово.

Само за пет дни паркът и теренът около него се превърнаха в кът със зони за отдих, спорт и развлечения благодарение на усилията на доброволци от сдруженията “БГ Бъди активен” и “Младежки и граждански инициативи в Розовата долина” и много граждани на Карлово. Кметът д-р Кабаиванов изказа благодарностите си към всички доброволци, участвали в обновяването на парка, и им връчи подаръци, тематично свързани с честването на 180-годишнина от рождението на Васил Левски.

След  откриването на парка се проведе и първата “Активна събота” на Якото място. Всички гости на празниха се радваха на изпълненията на самодейците от ансамбъл „Средногорци” от село Климент, танцьорите от студио „Ла Кукарача” и творчески работилници, които активно работеха най-вече с децата. На събитието присъстваха председателят на Общински съветт-Карлово Теодор Шойлеков, депутатката Веска Ненчева, участници в Националния патриотичен събор, организиран от ПФК „Левски” (София) и Национален клуб на привържениците на „Левски” (Сф) и жители на града.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.