Две жертви и десетки ранени при пожар в хотел в Прага (ВИДЕО)

Европа ще рециклира всички пластмасови опаковки след 2030 г.

Молдова ще иска компенсация от Русия заради „окупацията“ на Приднестровието

Спряха камионите по няколко направления заради снега

Просветният министър: Привличането на млади учители е предизвикателство

Въоръжена атака срещу 5-звезден хотел в Кабул

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 21 януари 2018

Меркел и Борисов в отговор на “Труд”: България влиза много скоро в Шенген Премиерът събира европейските лидери и Реджеп Ердоган във Варна

Командоси щурмуват пробно прототипи на стената на Тръмп

Махат незаконни билбордове в София Столичният инспекторат откри 14 такива само по бул. „Черни връх“

Ципрас: Македонска нация никога не е имало Ще е абсурдно обаче в името на страната да няма Македония, смята гръцкият премиер

Хиляди румънци се събраха на протест в Букурещ (ВИДЕО)

САЩ и Русия призоваха Турция и сирийските кюрди към сдържаност

Турция нанесе въздушен удар по позиции на сирийските кюрди

Григор искал да е бегач и да знае френски език

Кметът на Община Карлово: Имаме положително бюджетно салдо за последните 3 години

„През всяка една от последните 3 години Община Карлово има положително бюджетно салдо“, похвали се кметът д-р Емил Кабаиванов. Той е горд с факта, че ръководената от него община е едно от 15-те, които отпадат от списъка на Министерството на финансите за оздравяване през 2017 г.

Приетите от екипа на кмета д-р Кабаиванов мерки са довели до положителни резултати и подобряване на показателите, въз основа на които се оценява финансовото състояние на общините. „Със 72,79% вече се нареждаме в първите редици на общините с най-висока събираемост на местните приходи в Пловдивска област“, твърди д-р Емил Кабаиванов. Едва 3,9% е съотношението на плащанията по дълга към средногодишния размер на приходите и общата изравнителна субсидия за последните 3 години при 15 % средно за страната. Община Карлово е успяла да намали до 38,7% съотношението на наличните в края на годината поети ангажименти за разходи към средногодишния размер на разходите за последните 4 години, които не трябва да надхвърлят 50% и по този показател също е сред „отличниците“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.