На 31 март 2020 да почерпят

Рибите да обърнат внимание на близките си, а Овните да избягват пътувания – Дневният хороскоп на Алена

Лекарствата срещу COVID-19 (ИНФОГРАФИКА)

Със секс да избием глобата за разходка! Сайтът Pornhub обяви официално, че плаща по $3500 за аматьорско видео

Разширяват Монако за повече луксозни домове

Правителството прие измененията в държавния бюджет за 2020 г. Предвижда се изтегляне на до 10 млрд. лв. държавен дълг

Продажбите на жилища в Сингапур се увеличават

Две жени са пострадали при катастрофа в Благоевград

Третият тест за коронавирус на Ангела Меркел също е отрицателен

Колумбийски бунтовници слагат оръжието

Отсрочват заемите на няколко стъпки Започват с 2-3 месеца, а при необходимост ще има удължаване за мораториума

Меган и Хари приключиха със задълженията си към кралското семейство

Компаниите не променят плановете си

КПП-та и пеши патрули в Бургаското гето

Военен кораб с 1000 болнични легла пристигна в Ню Йорк, за да помага в борбата с коронавируса

Кметът на Пазарджик ще се бори за четвърти мандат като независим

На извънредна пресконференция, кметът на Пазарджик Тодор Попов обяви, че ще се кандидатира за четвърти кметски мандат. На предстоящите местни избори той отново ще се яви като независим, със своя листа за общински съветници и свои кандидати за кметове на 30-те села в общината, предаде БНР.

Тодор Попов прогнозира тежки европейски и местни избори:

„Омръзна ми, когато дойдат избори, независимо какви, нашите теми на дебат да бъдат кой в каква къща живее, кой какви апартаменти има или няма, кой каква кола кара и кой с коя жена спи. Вместо да се занимаваме с политики, вместо да се занимаваме с това каква ще е перспективата за държавата, за Европа, за общината. И аз съм имал периоди, през които съм се превъзбуждал и си мислиш, че слънцето изгрява с теб или залязва. Имал съм периоди, в които съм си получавал по някой път по изключително драматичен начин някои уроци, но на тези избори аз ще се явя много по-мотивиран, по-ангажиран, отколкото в първия ми мандат“.

„Както и в предишните ми мандати ще бъда независим кандидат. Решението ми е плод не на емоция, а на внимателно обмислени аргументи“, обясни той.

Основните приоритети за следващите 4 години ще бъдат подобряването на екологията и развитието на иновациите, популяризирането на културните традиции, както и превръщането на Пазарджик в един от спортните градове в страната.

Попов отбеляза, че през тази година в Пазарджик ще бъдат открити близо 1500 нови работни места, като за последните няколко години броят им достига 3500.

Според Тодор Попов трябва да се търсят възможности в Пазарджик да се открие висше учебно заведение. Той очерта като възможности филиал на български университет за подготовка на медицински кадри и филиал на чуждестранен университет с иновативни специалности от сферата на цифровите технологии.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.