Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Кметът на Пловдив замрази строителството на новия зоокът до приключане на разследването срещу него

Кметът на Пловдив Иван Тотев замрази временно строителството на новия зоопарк край гребния канал, за който на градоначалника е повдигнато обвинение за ощетяване на общинския бюджет с 1 млн. лв. за директно договоравяне с фирмата изпълнител „Запрянови 03“ без провеждане на конкурс по Закона за обществените поръчки.

„Имаме взето управленско решение да замразим този обект, докато не приключи разследването на прокуратурата“, съобщи Тотев, освен който обвиняеми по същия казус са и заместник-кметът по общинската собственост Димитър Кацарски и кметът на район „Източен“ Димитър Колев.

До момента новият зоокът, който ще разполага с 22 хабитата върху 40 дка площ, е глътнал близо 5 млн. лв. и има подписан Акт 10, но обектът е още далеч от Акт 16. Въпреки това градската управа продължава да изгражда инфраструктурата около новия зоопарк и безплатен паркинг за 220 автомобила по продължението на булевард „Шести септември“ в посока квартал „Прослав“.

Предстои частично преасфалтиране на пътя и изграждане на джобове за автобусни спирки, тъй като се планира в края на месец април оттам да минават рейсовете по линия 17 на градския транспорт.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.