Ердоган: Турция е приела 3,6 млн. бежанци, Западът трябва да направи същото

Кметът на Благоевград направи първа копка на модерна спортна площадка в СУ „Арсени Костенцев“

Фандъкова: Създаваме четири индустриални зони в София

Правителството закрива почетното консулство в Монако

Самолет на испанските военновъздушни сили се разби в морето край Мурсия, двама са загинали

Община Търговище с нов главен архитект

Завърши ремонтът на виадукта при 37-и километър на магистрала „Хемус“ към София

С камбанен звън Враца посрещна Българския патриарх Неофит (СНИМКИ)

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 18 септември 2019 г.

Мишел Темер заяви, че свалянето на Дилма Русев е било преврат

В село с 8 души възродиха 4 паметника

Община Свищов и УНИЦЕФ ще си сътрудничат по Програмата „Работилница за родители – Да пораснем заедно“ Програмата е универсална и е насочена към родителите на деца до 4 години

България в топ пет с инвестиции по Плана „Юнкер“

Тренировката на Славена Вътова за супер тяло (ВИДЕО)

„Алфа Рисърч“ измери слаба подкрепа за обединение срещу действащи кметове на балотаж

Кметът на Пловдив Иван Тотев: Отива си една нелека, но резултатна година

На прага сме на Новата 2018-та година и в навечерието на Рождество Христово. Това са дни, в които правим равносметка за изминалото и чертаем планове за бъдещето, заявява в специално обръщение кметът на Пловдив Иван Тотев.

Отива си една нелека, но резултатна година. Приключихме важни инфраструктурни проекти, бележим напредък при реализацията на други, полагаме основите на нови. Градът ни отново получи заслужени международни и национални отличия в различни области. Пловдив направи поредните важни стъпки в съхранението и популяризирането на своето уникално културно-историческо наследство. След реставрация за посетителите отвори врати една от перлите на Стария град – къща „Клианти“. България представи в централата на ЮНЕСКО в Париж Епископската базилика на Филипопол и античните мозайки на Пловдив. Вярваме, че този забележителен паметник ще намери достойното си място в Списъка на световното културно и природно наследство заедно с римските мозайки, изпъстрили нашия град.

ЗАЕДНО уверено вървим по пътя към Европейска столица на културата, когато Пловдив ще представи България и България ще се представи чрез Пловдив. Нека не забравяме, че от всеки един от нас зависи да изпълним със смисъл и съдържание това ЗАЕДНО, което ни прави уникален и неповторим град. Град, в който от хилядолетия хората живеят в мир, разбирателство и уважение. Град, който всеки носи в сърцето си, независимо къде се намира, подчертава кметът.

„В тези празнични дни, в които сме заедно с най-скъпите си хора, а сърцата ни се изпълват с надежда и вяра, пожелавам на всички Ви здраве, мир и благоденствие.
Честито Рождество Христово и щастлива Нова 2018-та година!“, завършва Иван Тотев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.