Кметът на Пловдив получи благодарствен адрес от президента на Международната федерация по борба

Кметът на Пловдив Иван Тотев получи в понеделник благодарствен адрес от името на президента на Международната федерация по борба (UWW) Ненад Лалович по повод перфектната организация и провеждането на световното първенство за ветерани, което се състоя от 10 до 15 октомври в многофункционална спортна зала „Колодрума“. Писмото е подписано и от Цено Ценов, президент на Европейската федерация по борба и вицепрезидент на световната централа, а поздравът е отправен освен към кмета и към Общинския съвет и пловдивската общественост. Отлични са и впечатленията на членовете на МОК и служебните лица от Международната федерация по борба от обстановката, в която са протекли състезанията и културния отдих.

„Това световно първенство бе един от най-вълнуващите спортни форуми през последните 10 годни“, се казва в благодарствения адрес, подписан от Ненад Лалович и Цено Ценов. Писмото завършва с пожелание за бъдещи успешни действия за подпомагане развитието на борбата и други спортове в Пловдив и за добри резултати във всички начинания.

Заради перфектната организация, координация и ефективна съвместна работа с организационния комитет и Българската федерация по борба и отличните впечатления и спомени от Пловдив и България организаторите обмислят провеждането и на друга крупна международна проява, съобщиха от градската управа под тепетата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони