Кметът на столичния район "Слатина" съобщи, че има тумор в мозъка

Кметът на столичния район "Слатина" Георги Илиев съобщи, че лекарите от ВМА са открили тумор в мозъка му. През последните няколко дни Илиев не се чувстваше добре и се извини на жителите на района, че ще отсъства от работа, докато се разбере какво му е.

След направени подробни изследвания медиците от Военно-медицинската академия са открили образувание в главата, което тепърва ще се отстранява оперативно. 

"Продължавам да съм във ВМА и вече имам повече информация за състоянието си. Накратко - имам тумор в мозъка, 5 на 4 см., най-вероятно - доброкачествен. Поне това показват скенерът и ЯМР. Продължават изследванията и вливанията, като поради размера ще се наложи оперативно премахване. Бъдете здрави!", написа управникът.

Хората в района го описват като изключителен работохолик, който рядко почива дори в съботно-неделните дни. През 2018 г. реши да загърби успешните си бизнеси, за да поеме "Слатина" и вече втори мандат е кмет на района. 

Илиев е роден на 18 май 1974 г. в София. През 1990 г. заминава за Индия - там майка му е финансист в българското посолство. През 1993 г. завършва търговия в Делхийския университет. След това изкарва Школата за запасни офицери в Плевен и днес е старши лейтенант от резерва.

Започва работа в агенции за реклама като главен счетоводител. По-късно се занимава с международна търговия, има фирма за производство на бира в Чехия.

От 1999 г. насам е бил личен гид на повечето световни музикални звезди, изнасяли концерти в България. Певицата Лейди Гага например му дава личната карта и банкова карта с лимит 1 милион долара и го моли да ѝ купи последен модел камера, тъй като във въпросния ден не се чувствала добре и не успяла да излезе от хотела. 

Илиев е баща на 4 деца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България