Полярно мече се роди в зоопарк в Шотландия

Радев призова за повече прагматизъм в двустранните отношения с Израел

Софи Маринова раздава обяснения и автографи в шуменския съд

4 години за убийство на пътя и шофиране след употреба на дрога

„Омония“ уволни Ивайло Петев

Река Тунджа е повишила нивото си с 25 см в сливенския участък Към момента няма риск от разлив

Комисията за ЧЕЗ ще изслуша разузнавателните служби и Министерство на финансите

“Ер Франс” анулира полети заради стачка на персонала

Премиерът Борисов в Брюксел: Европа трябва да разполага със силни фондове за финансиране на социалните политики

Една година условно получи холандец за убийство на пътя във Варна

Румен Радев: Спасявайки сънародниците си евреи, българите отстояха и достойнството на Европа

Полицията в Кипър издирва Петев

“Левски” и ЦСКА се замерят с декларации

Роми се втурнаха на прегледи в нова здравна служба

Бойко Борисов: От 15 години се боря противозаконното отнемане на автомобил да стане кражба (СТЕНОГРАМА)

Кметът на Свищов с Национален златен приз „Човешки ресурси 2016“

Снимка: Архив

Кметът на община Свищов Генчо Генчен и директорката на Дневния център за деца с увреждания в крайдунавския град Теменужка Тодорова бяха наградени с Националния златен приз „Човешки ресурси 2016”. Официалната церемония по връчванетосе проведе в Съюза на архитектите в София.

Генчев получи наградата в категорията „Средно голяма община“. Тя е за ефективната му работата в управлението на човешкия потенциал и комплексните усилия, които полага като градоначалник в тази насока.

От името на г-н Генчев наградата получи ръководителят на общинска служба „Социални дейности” Анелия Димитрова, а тя и бе връчена лично от изпълнителния директор на НСОРБ доц. д-р Гинка Чавдарова. Напълно заслужено община Свищов получи още един Национален златен приз. Директорът на Дневен център за деца с увреждания в Свищов Теменужка Тодорова получи отличието в категорията „Директор на социална организация“. За малчуганите от Дневния център акад. д-р Ганчо Попов изпрати огромна торта – изненада, с която зарадва свищовските деца.

Национален златен приз „Човешки ресурси“ се присъжда от фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, Национално сдружение на организациите за социални услуги и списание „Човешки ресурси” на тези, които в сферата на своята професионална дейност имат най-висок принос за непрекъснатото професионално усъвършенстване и ефективното управление на човешкия потенциал, за внедрените иновации в тази област и за подобряване качеството и производителността на труда в звената и институциите, които ръководят. Целта на наградите е да се утвърди разбирането, че хората са най-ценният капитал, да се насърчат добрите практики в сферата на управлението и развитието на човешките ресурси.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.