Кметът на Свищов с Национален златен приз „Човешки ресурси 2016“

Свищов

Кметът на община Свищов Генчо Генчен и директорката на Дневния център за деца с увреждания в крайдунавския град Теменужка Тодорова бяха наградени с Националния златен приз „Човешки ресурси 2016”. Официалната церемония по връчванетосе проведе в Съюза на архитектите в София.

Генчев получи наградата в категорията „Средно голяма община“. Тя е за ефективната му работата в управлението на човешкия потенциал и комплексните усилия, които полага като градоначалник в тази насока.

От името на г-н Генчев наградата получи ръководителят на общинска служба „Социални дейности” Анелия Димитрова, а тя и бе връчена лично от изпълнителния директор на НСОРБ доц. д-р Гинка Чавдарова. Напълно заслужено община Свищов получи още един Национален златен приз. Директорът на Дневен център за деца с увреждания в Свищов Теменужка Тодорова получи отличието в категорията „Директор на социална организация“. За малчуганите от Дневния център акад. д-р Ганчо Попов изпрати огромна торта – изненада, с която зарадва свищовските деца.

Национален златен приз „Човешки ресурси“ се присъжда от фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, Национално сдружение на организациите за социални услуги и списание „Човешки ресурси” на тези, които в сферата на своята професионална дейност имат най-висок принос за непрекъснатото професионално усъвършенстване и ефективното управление на човешкия потенциал, за внедрените иновации в тази област и за подобряване качеството и производителността на труда в звената и институциите, които ръководят. Целта на наградите е да се утвърди разбирането, че хората са най-ценният капитал, да се насърчат добрите практики в сферата на управлението и развитието на човешките ресурси.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони