В Истанбул забраниха пиеса за диктатор, изпълнявана от критик на Ердоган

Представяме се уникално на “Зелената седмица” в Берлин

Референдум срещу скъпотията в Швейцария

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в събота, 20 януари 2018

100 младежи започват работа в Ружинци по програма за заетост

Десислава Атанасова: Докладът на ДАНС ще бъде разсекретен скоро

Ангела Меркел: Стабилното германско правителство е от решаващо значение за ЕС

Хакери ужилили хазната с над 20 млн. лв. от горива Престъпна група от румънци и македонци манипулирала системите на Агенция “Митници”

За е-управление са изхарчени около 100 млн. евро По данни на Българската стопанска камара в периода 2002-2016 г. са дадени 2 млрд. лв. за информационни ресурси

Микробус падна от мост на източния изход на Велико Търново Возилото се е "приземило" от 5 м височина

Над 41 млн. лв. ще бъдат вложени в ремонт на знакови градски пространства в София

Д-р Нигяр Джафер: „Корупция” е прекалено всеобхватна тема за вот на недоверие

Лиляна Павлова: Отношенията на ЕС и Турция са изключително важни за България

Откриха обновената база на Комплексния онкологичен център в Стара Загора

Красимир Вълчев: Няма да се отменя учебната програма по история за 10-и клас

Кметът на Свищов с Национален златен приз „Човешки ресурси 2016“

Снимка: Архив

Кметът на община Свищов Генчо Генчен и директорката на Дневния център за деца с увреждания в крайдунавския град Теменужка Тодорова бяха наградени с Националния златен приз „Човешки ресурси 2016”. Официалната церемония по връчванетосе проведе в Съюза на архитектите в София.

Генчев получи наградата в категорията „Средно голяма община“. Тя е за ефективната му работата в управлението на човешкия потенциал и комплексните усилия, които полага като градоначалник в тази насока.

От името на г-н Генчев наградата получи ръководителят на общинска служба „Социални дейности” Анелия Димитрова, а тя и бе връчена лично от изпълнителния директор на НСОРБ доц. д-р Гинка Чавдарова. Напълно заслужено община Свищов получи още един Национален златен приз. Директорът на Дневен център за деца с увреждания в Свищов Теменужка Тодорова получи отличието в категорията „Директор на социална организация“. За малчуганите от Дневния център акад. д-р Ганчо Попов изпрати огромна торта – изненада, с която зарадва свищовските деца.

Национален златен приз „Човешки ресурси“ се присъжда от фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, Национално сдружение на организациите за социални услуги и списание „Човешки ресурси” на тези, които в сферата на своята професионална дейност имат най-висок принос за непрекъснатото професионално усъвършенстване и ефективното управление на човешкия потенциал, за внедрените иновации в тази област и за подобряване качеството и производителността на труда в звената и институциите, които ръководят. Целта на наградите е да се утвърди разбирането, че хората са най-ценният капитал, да се насърчат добрите практики в сферата на управлението и развитието на човешките ресурси.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.