Ирландски ветеран е най-слабият във FIFA 20

Дневен хороскоп на Алена за събота, 21.09.2019

На 21 септември 2019 да почерпят

18-годишен български студент е убит в Германия

Бирата помага срещу затлъстяване и диабет

Йеменските бунтовници обещаха да спрат нападенията си срещу Саудитска Арабия, ако те направят същото

Художникът воин Николай Хайтов 100 години от рождението на писателя

Милиони хора по света се включиха в глобален протест срещу промените в климата (СНИМКИ и ВИДЕО)

Спрягат Шаби Алонсо и Раул за „Реал“

Русия оспори резолюцията на ЕП, според която пактът Рибентроп-Молотов е довел до Втората световна война

Елчин Сангу е в творчески отпуск

Убивай българи – Калпакчиев е насреща Хелзинкският комитет помогнал за освобождаването на Полфрийман

„Труд Уикенд“ – един вестник за празниците

Бащата на Полфрийман: Надявам се да се върне колкото се може по-скоро

Каним Владимир Путин в България догодина Премиерът Бойко Борисов увери, че с Русия имаме възможно най-добрите отношения (обзор)

Кметът на Свищов с Национален златен приз „Човешки ресурси 2016“

Свищов

Кметът на община Свищов Генчо Генчен и директорката на Дневния център за деца с увреждания в крайдунавския град Теменужка Тодорова бяха наградени с Националния златен приз „Човешки ресурси 2016”. Официалната церемония по връчванетосе проведе в Съюза на архитектите в София.

Генчев получи наградата в категорията „Средно голяма община“. Тя е за ефективната му работата в управлението на човешкия потенциал и комплексните усилия, които полага като градоначалник в тази насока.

От името на г-н Генчев наградата получи ръководителят на общинска служба „Социални дейности” Анелия Димитрова, а тя и бе връчена лично от изпълнителния директор на НСОРБ доц. д-р Гинка Чавдарова. Напълно заслужено община Свищов получи още един Национален златен приз. Директорът на Дневен център за деца с увреждания в Свищов Теменужка Тодорова получи отличието в категорията „Директор на социална организация“. За малчуганите от Дневния център акад. д-р Ганчо Попов изпрати огромна торта – изненада, с която зарадва свищовските деца.

Национален златен приз „Човешки ресурси“ се присъжда от фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, Национално сдружение на организациите за социални услуги и списание „Човешки ресурси” на тези, които в сферата на своята професионална дейност имат най-висок принос за непрекъснатото професионално усъвършенстване и ефективното управление на човешкия потенциал, за внедрените иновации в тази област и за подобряване качеството и производителността на труда в звената и институциите, които ръководят. Целта на наградите е да се утвърди разбирането, че хората са най-ценният капитал, да се насърчат добрите практики в сферата на управлението и развитието на човешките ресурси.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.