Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Мъж и жена са арестувани във връзка с инцидента с откраднатата линейка в Осло

Румъния не е изпълнила допълнителните препоръки от доклада от 2018 г., посочва Европейската комисия

Пуснаха от ареста майката, която изостави бебето си пред болница в Петрич

ЕК: Хърватия е изпълнила условията за присъединяване към Шенген

500 млн. лв. повече за здраве

Филип Морис пуска на българския пазар IQOS 3 DUO

Кметът на Търново и Красимир Балъков обсъдиха проектирането на футболна учебна база

Кметът на Велико Търново Даниел Панов и бронзовият медалист от САЩ ’94 Красимир Балъков проведоха втора работна среща относно проектирането на футболна учебно-тренировъчна база в района на Велико Търново. Те посетиха новостроящите спортни съоръжения на „Лудогорец” в Разград, запознаха се със заданието и реализацията на проекта.

Красимир Балъков сподели, че идеята е футболният клуб „Етър” да получи свой дом с административна сграда, тренировъчни терени, фитнес зала, рампа за скоростна работа и площ за тренировки на вратарите. По неговите думи изграждането на базата може да се реализира на няколко етапа, според наличното финансиране.

Едно от футболните игрища, част от първия етап, трябва да бъде снабдено с трибуна, под която да се разположат съблекални за първия отбор, втория тим или юношите старша и младша възраст. По време на втория етап ще се изградят необходимите игрища и съблекални за останалите възрастови групи в клуба.

Градоначалникът на старата столица вече е възложил на експерти от общинската администрация да огледат общинските терени, за да се изберат подходящите като площ и да стартира изготвянето на идейния проект.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.