Кметът на Шумен: С вяра и търпение всичко е постижимо

Кметът на Шумен Любомир Христов.

Кметът на Шумен Любомир Христов се обърна с поздрав към всички свои съграждани на прага на най-светлите рождественски празници:

"В навечерието на Коледа и Нова година благодаря на всички шуменци, на колегите от общинската администрация и на моя екип за подкрепата и увереността, която ми дават да продължим да работим за нашия град. Изпращаме много динамична 2018-та. Преминахме през не малко трудности, но общите ни усилия дават своите плодове. Промяната е видима и мисля, че успехите са повече от разочарованията. Това ни задължава да продължим и през следващата година да си поставяме още по-високи цели, да работим още по-амбициозно, за да превърнем Шумен в привлекателен и уютен наш дом. Нека мъдростта, разбирателството и стремежът към по-добро бъдеще да ръководят нашите действия, защото с общи усилия, вяра и търпение всичко е постижимо.

Скъпи съграждани, поздравявам ви от сърце по случай най-светлия християнски празник Коледа и с настъпването на Новата 2019 година. Пожелавам на всички здраве, светлина в душите, мир в сърцата, много радост и топлина във вашите домове.

Весела и щастлива Коледа!

Нека Новата 2019 бъде едно добро начало за просперитет и по-добри дни!"

Коментари

Задължително поле