Деси Цонева показа дъщеря си (СНИМКА)

Лекари от болницата в Павликени забравиха 70-годишна пациентка в скенер, държаха я вързана 6 часа

Арестът на син на Ел Чапо доведе до размирици и стрелби в Мексико

Руски сайт печели на гърба на болно българче

Шефът на КЗП: Не винаги офертите за почивки са толкова действителни и красиви, колкото изглеждат, нужна е проверка

Отбелязваме деня на Света Злата Мъгленска

Чистка и по-високи заплати в школите

Очаква ни лятно време през почивните дни До края на октомври температурите ще са по-високи от обичайните, каза синоптикът Анастасия Стойчева

Прощаваме се с Милчо Левиев

Полицията в Бразилия уби трима престъпници след зрелищен обир на летище

Трус от 5,7 по Рихтер разлюля Аляска

Слънчево и топло време днес

Четвърта вечер на безредици в Каталуния, за днес е насрочена обща стачка (ВИДЕО)

САЩ налагат мита на европейски стоки за 7,5 милиарда долара

Кмет и заместник-министър откриха панорамния асансьор в сградата на община Сандански

Кметът на Сандански Кирил Котев и зам. социалният министър Ивайло Иванов откриха панорамен асансьор в община Сандански. Съоръжението е изградено  съгласно Наредба №4 от 01.07.2009 г. за проектиране, изпълнение и поддържане на строежите в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания и ЗУТ, в сградата на община Сандански.

Панорамният асансьор е финансиран  по програма „Красива България” 2016 г. към Министерство на труда и социалната политика, мярка М01 „Подобряване на обществената среда в населените места”  с проектно предложение : „ Обезпечаване на достъпна среда в сградата на общинска администрация Сандански” и е на стойност 133 194,00 лева от които 50 % от стойността, а именно 66 597,00 лева са съфинансираща страна от община Сандански.

Освен асансьор, съобразен с всички европейски изисквания, порталът на община Сандански бе напълно преобразен със стъклени плъзгащи автоматични врати. Така достъпът до всички услуги на община Сандански ще бъде възможен и улеснен за всеки.

В края на церемонията кметът Кирил Котев и заместник-министърът Ивайло Иванов първи тестваха новата придобивка, която вече е достъпна за всички граждани.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.