На 19 март 2018 да почерпят

Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Коалиция „БСП за България” даде старт на кампанията си в Средец и Айтос

Коалиция „БСП за България” даде старт на кампанията си и в Средец. На събитието там присъстваха кандидатите за народни представители инж. Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев и Яни Янулов. Всеки един от тях се представи пред присъстващите симпатизанти на партията и ги запозна с платформата на коалицията за предстоящите парламентарни избори.

„БСП е в една ситуация, която, след събитията на президентските избори, вариантът ГЕРБ да бъдат извадени от изпълнителната власт е много голям. ГЕРБ са притеснени. Тръгнаха много силно надолу. Историята с Ирина Бокова и Кристалина Георгиева бе това, което обърна окончателно мача” – каза водачът на листата на „БСП за България” от 2-ри МИР инж. Петър Кънев.

Социалистите завиха, че предизборната програма на „БСП за България” е алтернатива на всичко това, което се случи през последните две години в страната ни. Те посочиха, че от ГЕРБ няма какво ново да кажат на българския народ и искат да продължат да живеят и работят постарому .Това обаче означава липса на перспектива за младите хора в България. А „БСП за България” залага на българското и на българщината.

„Ако говорим за индустрия – създаване на фонд „Индустрия“ с начален капитал от 500 млн. лв. за дялово финансиране на предприятия, изпълняващи определени критерии: десетгодишна стратегия за създаване и развитие на индустриални мощности на пазарен и регионален принцип, създаване на определен брой работни места, наемане на млади специалисти” – заяви вторият в листата Николай Тишев.

Освен това следва да има увеличаване капитала на фонд „Иновации“ със 150 млн. лв., с акцент подкрепа на млади български инженери и специалисти, които да основават свои фирми и да развиват свои марки. Целта е да се насърчат българските кадри и те да намерят своята реализация в страната. Ключова роля в този модел ще изиграят Българската академия на науките и университетите в страната.

„На 26 март трябва да излезем и гласуваме с номер 10 в бюлетината и да направим промяната, за да може после всеки един от нас да каже „Аз участвах в тази промяна” – обобщиха социалистите в Средец.
В Айтос, след официалното представяне на кандидатите за народни представители, на събитието една млада дама – Петя Русинова, получи своя партиен билет, който ѝ бе връчен лично от областния лидер и втори в листата на „БСП за България” в Бургас Николай Тишев. Петя скоро е навършила 18 години и веднага е подала заявление за членство в редиците на Българската социалистическа партия.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. е па прави са за зацапването на гащите с бокова и каква беше оная другата….

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.