Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик с официално представяне на листата с кандидати за народни представители.

На събитието присъстваха членове и симпатизанти, дошли специално да уважат повода. Водачът на листата Екатерина Захариева се обърна към присъстващите симпатизанти с увереност, че ГЕРБ отново да бъде първа политическа сила.

“Гарантираме, че в рамките на година можем да въведем изцяло електронно обслужване. Ще организираме тематични трудови борси, в които български работодатели ще могат да предложат работа на сънародниците ни в чужбина”, каза Захариева.

По отношение на област Пазарджик Екатерина Захариева пое ангажимент да работи за подобряване на ВиК инфраструктурата. В областта на здравеопазването тя каза, че ще бъдат осигурени мобилни екипи от най-добри специалисти, които ще посещават малките населени места и хората там могат да получат достъп до висококвалифицирана медицинска помощ. Тя пожела успех на кандидатите за депутати от област Пазарджик и
успех на коалиция ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори.

Откриването на кампанията продължи с представянето на всички участници в листата.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов (втори в листата) увери, че като представител на предприемачите в Пазарджик ще работи за нормалното развитие на бизнеса не само в региона, но и в страната. “В Пазарджик е необходимо да има индустриална зона, където да намерят реализация младите хора. Ще има възможност за развитие на добри професионалисти, за нови работни места в различни сектори на икономиката”, каза също Шопов.

По традиция бе отслужен молебен и водосвет в църквата „Света Богородица“ в Пазарджик.

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика