Кобрата: Гледам Джошуа повече от всеки друг боксьор

Гледам Джошуа повече, отколкото съм го правил с всеки друг боксьор – разкри Кубрат Пулев пред „Скай спортс“. - Виждам какво прави добре, но виждам и слабостите му, проучвам го”.

Двамата ще се бият за поясите на WBA, IBF, и IBO в тежка категория на 28 октомври в Кардиф.

Българинът призна още, че сега подготовката му е много добра от друг път. И разкри - за мача с Кличко не е бил готов, а може би е бил твърде млад. Но загубата от украинеца през 2014-а му е дала много. „От едно поражение човек научава повече неща, отколкото когато печели – продължи Кобрата. - Когато побеждаваш си мислиш, че си номер 1 и нищо повече не е необходимо. А загубата те кара да правиш все повече и повече. Учиш се. Сега тренирам с удоволствие, подготовката ми е концентрирана, силна и умна. Готов съм!”

Същевременно, британските медии продължават да тиражират разнопосочни информации за хонорара на двамата. В края на септември таблоидът „Сън” обяви, че Кобрата ще заработи 2 млн. паунда, но преди ден „Дейли Стар“ написа, че хонорарът му ще е 4 млн. паунда. А вчера „Дейли Експрес“ покачи мизата на $5 милиона за Пулев и $20 млн. за Джошуа. Сумите са рекордни и за двамата боксьори.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт