Кобрата се поправи, извинява се

Кубрат Пулев обяви, че е преминал успешно курса за сексуален тормоз, на който го прати Спортната комисия на Калифорния след оплакването на Дженифър Равало. Палавата брюнетка издейства 6-месечно наказание за българския боксьор с твърдението, че се е възползвал от нея като я целунал след интервю. А Кобрата завърши изправителните лекции в Щатите и смени тона по отношение на репортерката, известна като Джени Суши. По съвет на Барет Морис, водещ на курса, Пулев помоли феновете и близките си да изоставят нападките в социалните мрежи, с които засипваха Равало.

„Миналата седмица преминах полезен двучасов курс по въпросите на сексуалния тормоз, който ми помогна да разбера по-добре инцидента, случил се на 23 март между мен и журналистката Джени Равало – написа Кобрата във фейсбук. - Вече съм наясно, че това беше напълно неподходящо. Ще продължа да изпълнявам задълженията си по курса, които са необходими за възстановяването на боксовия ми лиценз в Калифорния. Искам да кажа на всичките си фенове, че постъпката ми беше грешка и поемам вината за това. Искам да се извиня на г-ца Равало и да помоля приятелите, близките и феновете си да не я коментират в негативна светлина във връзка със случилото се.“

Комисията отне лиценза на Пулев за 6 месеца, но е възможно статутът му да бъде възстановен по-рано, ако издържи изправителния курс.

Коментари

Задължително поле