„Кобра“ на лов за автокрадци (ОБЗОР)

Двама пернишки автокрадци бяха арестувани от спецотряда за задържане “Кобра” след преследване в София. Криминалисти от сектор “Престъпления, свързани с МПС” дебнели от известно време П. П. (36 г.) и връстника му Г. П. Първият е известен на МВР с автокражби. В нощта срещу сряда мъжете били засечени да спират с лек автомобил “Ауди А3” на паркинг в Студентски град.

Двамата приближили паркиран нов модел автомобил от същата марка. Отключили го и потеглили с двете коли към Перник. За да бъдат спипани веднага след кражбата, в акцията били включени и служители от сектор “Кобра”-СДВР. При опит да бъдат спрени, перничаните ударили една от патрулките. След преследване бегълците били задържани до кв. “Княжево”. Криминалисти подозират двамата и за други удари.

Само преди дни други двама автокрадци бяха арестувани отново с намесата на отряд “Кобра”. След задържането им шефът на СДВР Младен Маринов съобщи, че през 2016 г. в София са откраднати с 530 по-малко автомобила, отколкото предишната година.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Коообра, Мообра, ААз всяка нощ треперя за колата сии? Има ли кой да прецени, как съм събрал пари за нея. има ли Кой да прецени как работиш с усърдие. И какво да се се замислим, Да си утрепем няколко автокрадци…..Даа…!

  2. Как?ще Удри Паатрулкаа, това не е ли Орган за сигурност,,,та не е ли застрелян на място,… Та той може да застрашил и живота на на органите и оттам нашият, животът на обикновените?? Не доумявам и няма да ви слушам и гледам и вярвам Пооо вече

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.