Коварни съперници за нашите отбори

Коварни съперници дебнат нашите отбори, ако отстранят съперниците си в евротурнирите. „Лудогорец“, „Левски“ и „Ботев“ имат всички шансове да „затворят“ в своя полза реваншите на свой терен.

Единственият сигурен противник е португалският „Маритимо“. Бившият тим на Георги Чиликов от остров Мадейра очаква победителя от „Ботев“ и „Бейтар“. „Канарчетата“ се разминаха на жребия с „Евертън“, „Спарта“ (Прага) и „Гент“.

Левски“ също може да е сигурен в следващия си съперник, ако отстрани „Хайдук“. Това ще е датският гранд „Брьондби“. Пред отбора изглежда лесна задача да се справи в реванша с финландския ВПС в скандинавското дерби, след като спечели с 2:0 в първата среща.

Много по-заплетен е възелът около „Лудогорец“. Естествено разградчани първо трябва да заличат пасив от 1:2 срещу „Жалгирис“, преди да мислят кой ще се падне измежду „Апоел“ (Беер Шева) и „Хонвед“. В първия мач евреите спечелиха минимално с 2:1 и реваншът в Будапеща ще е изключително завързан.

Лудогорец“ избегна нова среща със съперници от бивша Югославия – можеха да се паднат сръбският „Партизан“ или хърватският „Риека“. За Станимир Стоилов и „Астана“ жребият определи победителя от „Мариехамн“ и „Легия“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ