Код „Сериозност“ обявиха в ЦСКА

ПОДГОРИЦА – ЦСКА с право настръхна от грешната стъпка на старта на първенството – 2:2 срещу „Етър“ на „Българска армия“. Вместо лежерно настроение всички в „червения“ лагер тръгнаха като за тежка битка в реванша срещу „Титоград“ в първия предварителен кръг на Лига Европа. И нагласата е все едно преди седмица резултатът не бе 4:0 за ЦСКА.

„Мачовете в Европа нямат нищо общо с тези в България“, отсече Димитър Пенев, кипял в десетки евродуели. Треньор №1 на ХХ век е консултант на сегашния наставник Добри Митов заедно със сръбския корифей Любко Петрович.

„Всеки двубой е различен – продължи Стратега. – Трябва да играем и сериозно, и точно. Видяхме, че можем да направим много грешки и да улесним противника. Това повече не трябва да се случва. Анализи прави треньорския щаб. Нека се натрупат малко повече двубои и тогава ще може да се говори по-кардинално. Нормално е някъде да се сбърка. На всеки се случва. Но когато става въпрос за ЦСКА, винаги коментарите са прекалено много.“

Треньорският триумвират със сигурност ще направи промени в състава от двубоя с „Етър“. Една от най-сигурните е завръщането на португалския защитник Нуно Томаш в състава.

„Никой от нас не мисли за мачове срещу „Осиек“ във втория кръг – добави сънародникът му Рубен Пинто. – Колективът в ЦСКА е много добър и сме амбицирани да победим отново. Вярваме един в друг. Няма значение какво се е случило в предишните два двубоя. Сега ще е съвсем различно. Очаквам, че ще е трудно срещу „Титоград“. Но ние сме ЦСКА, трябва да сме 100 процента концентрирани. Всеки двубой е различен един от друг.“

Коментари

Задължително поле