Кое животно е вашият духовен водач според зодията

Овен

Ястреб и тигър

Не е чудно, че вашият дух е свързан с царствено и могъщо животно като тигъра, защото вие сте уверен и целеустремен човек. Вие сте сила, с която трябва да се съобразяват, изпълнени сте с увереност в правотата си. Ако някой се опита да ви предизвика, лесно ще го победите. Ястребите са естествени лидери, те работят невероятно в екип, но могат да бъдат и самотници, тъй като са спонтанни и понякога доста импулсивни. Те също могат да бъдат разглеждани като арогантни или егоистични същества. Но това е само защото показват увереност във всеки аспект от живота си. Хората с това духовно животно никога не се страхуват да поемат инициативата и да се впускат в рисковани начинания.

Телец

Бобър и вълк

Вие сте много упорити като бик и това е вашата зодия, но вълчата ви природа в повечето случаи взема връх. Харесва ви да сте вълк единак ​​и да решавате проблемите си сами. Но това не означава, че не оценявате другите членове на вашата глутница. Те са важни за вас, но вие също така ги оставяте да имат свой собствен път, стига да са под ваша защита. От друга страна, трудолюбието, което присъства във вас, е качество на друго интересно животно - бобър. Те обичат да работят здраво, с поглед към бъдещето. Склонни сте внимателно да планирате всяка своя стъпка и да не правите ненужни движения. Но от друга страна, вие сте много щедри и добри, особено за близките си хора и доверените приятели.

Близнаци

Пантера и елен

Близнаците са двустранни и показват много типове личности, но като елените, те са доста енергични и обичат да се забавляват. Следователно, Близнаците знаят как да се смеят на себе си и могат да бъдат доста остроумни и проявяват самоирония, за да разсмеят другите. Обичате да общувате с всякакви хора, но духът на елените не ви позволява да се поддавате на суетата, а оставате винаги земни и естествени. Не е изненадващо, че представителите на този зодиакален знак се свързват и с друго красиво, грациозно и елегантно животно като Черната пантера. Тя символизира смелостта и храбростта, присъщи на Близнаците, и способността да бъдете на точното място в точното време.

Рак

Куче и кълвач

Ракът е духовно свързан с кълвача. Те са прекрасни родители, грижовни, съпричастни, страхотни слушатели и подкрепят семейството си. Кълвачите, подобно на Рака, също са много находчиви. Хората от тази зодия често са тихи и скромни, докато не решат да се покажат. В най-лошия случай кълвачът може да се ядоса, да ревнува или да отмъсти, но това рядко се случва. Ракът се свързва и с друго животно – кучето. Състрадателен, чувствителен и яростно лоялен към семейството, това е човешката версия на кучето. Не винаги казват правилните неща в точното време, но само присъствието им може да внесе мир в най-трудните ситуации - вярват в любовта, давайки сърцето си без колебание.

Лъв

Сьомга и паун

Като цар на зверовете, Лъвът е изключително уверен в себе си и затова обича  да се показват. Подобно на пауна, той е наперен и обича да демонстрира красотата, умението и чара си винаги, когато може. И въпреки че са малко арогантни, дори тогава красотата им озарява света на другите. Способността да живеят в организирана група, ясно проявеното лидерство и голямата сила е ярка отличителна тяхна черта. По същия начин, Лъвът много прилича на сьомгата. Тя плува срещу течението и е донякъде егоистична. Въпреки това, когато става дума за емоции, могат да бъдат емоционално нестабилни, което в комбинация с гордостта, често може да се превърне в техен сериозен проблем.

Дева

Мечка и орел

Девите излъчват перфекционизъм и остър поглед, така че забелязват и най-малките детайли. Това внимание им позволява да вземат интелигентни и обмислени решения, което ги настройва за успех във всичко, което правят и им помага да достигнат големи висоти. Те са наблюдателни, както и независими и малко педантични, както и второто животно, с което се свързват - мечката. Подобно на нея са методични, трудолюбиви и невероятно умни. Мечките могат да бъдат сприхави, но имат огромно сърце и често са толкова щедри, че дават всичко, което имат, на тези, които обичат. Мечките са изключително скромни, срамежливи и могат без проблем да живеят много аскетично, ако е необходимо.

Везни

Панда и гарван

Везните много приличат на животното, свързано с тях - гарванът, който е известен като миролюбиво създание. Той е невероятно умен и притежава собствена красота, отличен дипломат, търпелив и спокоен, но ако бъде ядосан, може да стане груб и отмъстителен. Като цяло обичат да дават времето и сърцето си на другите, така че стават отлични възпитатели, учители и лекари. Второто животно, свързано с Везните, е пандата. Везните искат да донесат мир и щастие на всеки, когото срещнат. Те са топли, мили и грижовни и имат огромно сърце. Искрено се грижат за благополучието на всеки в живота си. Готови са да правят големи жертви за благосъстоянието на  потомството си, също като пандата.

Скорпион

Змия и лъв

Ако познавате поне един Скорпион, тогава ще се съгласите, че той изглежда доста опасен. Те са уверени, страстни и мистериозни и никой не знае какво им е на ума. Скорпионите ще кажат мнението си, дори ако знаят, че никой няма да се съгласи с тях. Те са независими и целеустремени, поради което тяхното духовно животно е лъвът. Друго животно, свързано със Скорпиона, е змията. Подобно на Скорпионите, змиите са изключително мистериозни, както и потайни и много опасни. В най-лошия си случай змиите са жестоки, непокорни и промените в настроението им могат да подлудят всеки. Но в най-добрия случай змиите са невероятни същества, които са лоялни към онези, които обичат.

Стрелец

Котка и бухал

Бухалите са страстни и енергични, което идеално описва Стрелеца. Това е импулсивен знак, изпълнен с емоция и огън. Те ценят много приятелството, но понякога могат да бъдат неискрени и безразсъдни. Това се случва, когато чувстват, че не са достатъчно обичани. Стрелците обичат да казват истината и се вписват перфектно във всяка среда - и това ги прави да изглеждат като ярките нощни птици. Падат си по нощните забавления и безсънните нощи за тях не са проблем. Хората от тази зодия са любопитни като котките. Те искат нови приключения, но ако не внимават, може да попаднат в капан. Могат да бъдат и доста капризни. Котките обаче са много умни и добре решават проблемите си. 

Козирог

Кон и гъска

Козирозите са самотници и не обичат прекомерното общуване. Те са трудолюбиви и амбициозни, точно като гъската, която стои сама и прави нещата по свой начин. Много страстни, но и предпазливи, в най-лошия случай могат да станат натрапчиви. В сърцето на всеки Козирог има див, свободен дух, който само чака да се освободи. Това е духът на второто им животно – конят. Подобно на своето духовно животно, Козирозите копнеят да тичат през красиви пасища с вятър в косите си, истински наслаждавайки се на живота. Те са готови да излагат аргументи и да дават съвети и подхождат към всякакви трудни задачи без притеснение: слагат всичко на масата и предлагат най-доброто решение.

Водолей

Видра и мечка

Водолеят обича да царува на територията си, като мечка, и той не е този, който ще се оттегли без бой. Винаги отстояват позициите си и бранят територията си. Преследват мечтите си и не се спират пред нищо. Разбира се, могат да бъдат топли и привързани, но само ако не им се пречкате. Второто им духовно животно е видрата. Подобно на Водолея, видрите са игриви, както и креативни и умни. Това е странно животно, което прави нещата по своя си начин и не им пука какво мислят другите. Но това не ги прави неприятни или непопулярни. Винаги имат много приятели, които дълбоко ги уважават и обичат. Водолеят е независим, много силен и понякога абсолютно не се вписва в обичайната картина.

Риби

Лисица и вълк

Рибите са известни като мечтателите на зодиака. Това важи и за вълка, който е дълбоко емоционален. В най-лошия случай могат да станат обсебващи, непрактични и дори отмъстителни. Но когато са в правилната среда, са невероятно грижовни, нежни и много привързани. Тяхната крайна цел е не просто да намерят истинската любов, а да я запазят завинаги. Второто им духовно животно е лисицата. Рибите са красиви, грациозни и очарователни. Тези съобразителни и умни хора обаче могат да си покажат зъбите, ако бъдат притиснати в ъгъла, също като лисицата. Те не искат нищо повече от това да живеят щастлив, спокоен живот без конфликти, но също така няма да отстъпят, ако нещо ги застраши.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп