НЗОК проверява случая с жената, починала заради скъпа аортна клапа

Принц Хари покани брат си принц Уилям за кум на сватбата

Съдът на ЕС: България е нарушила Директивата за птиците

КЕВР ще решава за продажбата на над 20% от енергийните дружества Това реши парламентът с промени в Закона за енергетиката

Запалянковци трошили автобус и псували полицаи

Румен Радев: Високо ценим споделения опит на Швейцария в системата на дуалното професионално образование

Започна пръскане срещу кърлежи в Търговище

Осъдиха мъж и жена, държали 3224 литра контрабанден алкохол за 27 686 лева

Единадесет партии ще могат да участват в предсрочните избори в Турция

Около 20 пострадали след изтичане на фенол в химически завод в Чехия

Румен Радев: Перспективата на България е да задълбочи европейската си интеграция, а това е невъзможно без присъединяване към Еврозоната

Чистачка пострада при късо съединение

София бе домакин на изнесено заседание на Военния комитет на ЕС

Почерпен млад водач удари челно завиваща кола и потроши още две паркирани

Светлината озари зала „България”

Кои досиета?

Цветан Цветанов поиска вчера широка обществена подкрепа за Комисията по досиетата.

Подкрепа ли иска? Няма проблем. Пари да не иска само, че по данни на Евростат 28% от българите живеят под прага на бедността, а 70% споделят участта на съседката, която взема 350 лева пенсия и прекрачва прага, но гладува, понеже парите й стигат само за ток и лекарства.

Да си я вземе г-н Цветанов подкрепата. Да притури към нея 30 милиона лева за издръжка на Комисията по досиетата, още 10 милиона поне за обезщетения по делата, спечелени от оклеветените, и ще си я има за още едно десетилетие.

Да си я има, защо не. Таман да провери, освен бившите агенти на ДС и сегашните кредитни милионери, и криминалните авторитети по държавните кабинети. Няма страшно ни за живи, ни за умрели. Първо, защото тая комисия е доказала, че вади досиетата избирателно. И второ, никой вече не й вярва.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Тази комисия наистина е излишна, само струва милиони на хазната, ерго на нас. Какво направи за толкова десетилетия след промените? Вади избирателно досиета. Какво правят толкова много чиновници във въпросната комисия по 8 часа на ден, та да си изкарат заплатите?

  2. Добре ще е Bojigъz Mahlenski да си лепне широк скоч на клоаката (за предпочитане заедно с носа), за да престане да усмърдява околното пространство, в т.ч. интернет-форума

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.