Кои са най-досадните зодии?

12 зодиакални знака са класирани, според това колко са скучни. Мъжете и жените са оценени поотделно - от едно до 24, като най-досаден е 1-ви номер, според сайта favim.com.

Овен

Герой от комикс

Жените: Хората не са в състояние да устоят на чара и устрема й, затова се включват в поредната лудост, независимо дали е план да се пребоядиса Орлов мост в розово или да се спасят от прегазване всички мравки по магистрала Тракия. Пореден номер 15.

Мъжете: Овните са авантюристи, с идеали, морал и високи цели - целият пакет, който прави човека да изглежда като герой от комикс. Няма шанс да ви отегчат. Пореден номер 22.

телец

Интроверт и темерут

Жените: Това че не се държи като цирков клоун или безумка, не означава че не е очарователна личност. Страхотен разказвач на истории е. Когато е на кеф, жената Телец дори има чувство за хумор. Пореден номер 12.

Мъжете: За разлика от жените, мъжете Телци са истински отегчителни. Но това не е понеже не знаят как да забавляват околните. Те са ужасни интроверти и да са шутове просто не им е приоритет. Ето до какво води това: до пореден номер 5.

близнаци

Малко вятърничав

Жените: В стаята влиза Близначката и всички се оживяват - приказват по-високо, смеят се по-шумно. Вижда се, че е душата на всеки купон. Жените Близнаци са жизнени, много четат и обичат да научават нови неща. Общуването с тях е интересно и стимулиращо. Номер 21.

Мъжете: Той иска да се буди с мисълта,че му предстои вълнуващ и прекрасен ден. Мъжете Близнаци са интересни и приятни за общуване, нищо че техният елемент - Въздухът, ги прави малко вятърничави. Номер 17.

рак

От отминали епохи

Жените: Не мечтаят безсмъртие и пътища леки, а ватенка топла за зимния ден. Нямат нужда от диви партита, а по-скоро от задушевен разговор с близките приятели. Ако това ги прави по-малко забавни, то е ясно защо жените Рак се класират сред най-досадните в зодияка. Номер 4.

Мъжете: Проблемът е не че са скучни, а че са почти невъзможни за изтърпяване. Те се суетят като ощипани госпожици, слушат безропотно майка си/жена си и споделят схващанията на прабаба си. Номер 10.

лъв

Интригуващ и секси

Жените: Диви и необуздани - да. Самоуверени до арогантност - случва се. Екстравагантни - може да се каже. Но никой не би си изкривил езика да нарече Лъвицата скучна. Тя е сред най-интригуващите жени в зодияка. Номер 16.

Мъжете: Те са черногледи депресанти и мрънкала. Но другата част са изключително общителни и умеят да водят разговор почти с всякакви хора. По вина на онези, първите, които развалят впечатлението от целия прайд на царствените хищници, Лъвовете са под номер 13.

дева

С цел в живота

Жените: Приоритетите им са в сериозните неща - учението, работата, децата... Не звучи много забавно, нали? Само чудесното им, саркастично чувство за хумор ги спасява от титлата Досадник номер 1 в зодияка и стигат "едва" до 9-то място.

Мъжете: Ако мислите, че жената Дева е целенасочена и сресва ресните на килима, запознайте се с мъжа. При появата на цел, кръгозорът му рязко се стеснява и той ослепява за всичко, извън мисления лъч, който осветява пътя към въпросната цел. Номер 3.

везни

Луд по цялата глава

Жените: Жените Везни са порядъчни, чисти и подредени дори в главата си. Това - и страхът "какво ще кажат хората" - ги прави предсказуеми и стандартни. Номер 7.

Мъжете: Не съдете по външните проявления. Това че са луди по цялата глава, не ги прави по-малко сериозни и амбициозни. Представете си например Луи XIV: целият е в злато, кожи и токчета, но от това не е станал по-малко монарх. Така е и с мъжете Везни. Номер 6.

скорпион

Мизантроп депресант

Жените: Скорпион могат да бъдат невероятно досадни, когато са нещастни (което е в 70% от времето). Зациклят на една тема, като развалена грамофонна плоча. Вълнува ги не само тяхното лично нещастие, а и драмите дори на хора, които не познават. Номер 2.

Мъжете: са мрачни и загадъчни. Някои жени си падат по мизантропи депресанти с хапливо чувство за хумор. Но голяма част от хората намират поведението им за потискащо и си търсят по-ведра компания. Номер 11.

стрелец

Не вярва в отегчението

Жените: Стрелците се раждат мъдри. От малки са наясно, че живот веднъж се живее. Освен това знаят, че те, жените Стрелци, са безсмъртни и ще останат такива чак докато един ден умрат. Те не вярват в отегчението, понеже никога не са го изпитали. Номер 24.

Мъжете: Стрелци са значително по-сериозни от жените. Въпреки, че не са толкова игриви, те също обичат движението - обожават спортовете, умират си за пътешествия, мразят еднообразието. Номер 18.

козирог

Кой сега е номер едно

Жените: Трудно им е да балансират между работа и почивка и в крайна сметка се предават... в полза на работата. Извън професионалните им кръгове това ги прави малко безинтересни. Номер 8.

Мъжете: Козирогът надминава Девите по целеустременост, Везните по съобразяване с чуждото мнение и Телците по липса на въображение. С тези си качества един ден ще ви стане началник, нищо че в класацията фигурира под номер 1.

водолей

Вечно в движение

Жените: Те са машини за идеи. Не се чудете, че винаги занякъде бързат и вечно не им стига времето. Както и жените Стрелци, Водолейките не познават скуката. Живеят така, сякаш всеки ден им е последен. Номер 23.

Мъжете: Те също никога не се отегчават. Дори когато са сами, дори когато не правят нищо. Как биха могли да скучаят, когато бурята в главите им никога не стихва. Вечно в движение, обикновено имат хоби, което страстно обичат. Номер 19.

риби

Повелителят на думите

Жените: Външно са тихи и сдържани. Но са духовно богати и не говорят, освен ако нямат какво да кажат. Живеят активно и, подобно на Близнаците, са винаги жадни за нови знания. Общуването с тях е стойностно. Номер 20.

Мъжете: Артистични, интересни хора с емоционална дълбочина. Не са от тези, които измислят щуротиите в компанията - по-скоро се повеждат по чуждите. Но търсите ли интелектуално общуване, Рибата е вашият човек. Номер 14.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп