Кои са тайнствените любовници „Н. Ф. и Н. К.“?

Стойно и Дони празнуват неин рожден ден, преди още изневярата на кмета да бъде разкрита.

Зам.-кметицата на Стрелча е сред основните заподозрени

Носителката на титлата “Мисис Баба” за 2015 г. Дони Чачова се развежда със своя съпруг и екскмет на Стрелча Стойно Чачов. Тя е с разбито сърце, след като попадна случайно на негови чатове с други жени. Тя твърди, че през последните четири години Стойно е водил двойнствен живот на прелюбодеец. Красавицата изля своят гняв в социалните мрежи и с тъга заяви, че новата година започва за нея с развод. Във фейсбук тя публикува чатовете на неверния си съпруг - оказва се с жени, които и Дони познава добре.

Зам.-кметицата на Стрелча разтурила семейството на красивата Мисис Баба Дони Василева - Чачова. За скандалните изневери на съпруга си - кмета на Стрелча Стойно Чачов, разкри самата Дони. В своята сърцераздирателна изповед в социалните медии тя единствено спомена инициалите на любовниците му: „ Н. Ф. и още една жена Н. К.”

Стойно Чачов и Неделка Фингарова

Почти сигурно е, че зад първите инициали се крие зам.-кметицата Неделка Фингарова, временно изпълняваща длъжността кмет, разкриха жители на Стрелча пред медиите. Именно тя в качеството си на временно изпълняващ длъжността кмет предложила на Чачов да заеме поста зам.-кмет в началото на миналата година, след като той бе отстранен от длъжността през декември 2019 г. поради конфликт на интереси. Чачов едновременно заемал обществен пост и бил собственик на търговско дружество “Българска асоциация по белот”. През септември миналата година той се опита да си върне поста на градоначалник на частичните избори в община Стрелча, но загуби още на първи тур от Георги Павлов, издигнат от Инициативен комитет.

Нели, както я наричат на галено, на външен вид изглежда доста по-възрастна от Мисис Баба. Тя също е омъжена и е слагала рога на половинката си с похотливия кмет, което превръща любовния триъгълник в многостранна геометрична фигура. Покрай честите си работни срещи и командировки Чачов и Нели явно са се залюбили, а Дони ги хваща благодарение на многобройните им съобщения в чата, на които попада случайно, след като взима за ползване стар мобилен телефон на съпруга си.

“Искам да се гушкаме и говорим... Готов съм за консумация”, пише на своята заместничка кметът на Стрелча, малко преди двамата да се срещнат на романтичен уикенд в спа-хотел в Старосел.

От чата помежду им дори става ясно, че Фингарова е имала подозрения за бременност. Нели споделя на Чачов, че ѝ закъснява и дори има симптомите, но след посещения при е успокоена, че не чака бебе. “Радвам се, че не съм аз причината”, отдъхва си кметът.

Оказва се, че Чачов е имал няколко паралелни връзки и Нели Фингарова далеч не е единствената.

“Живяла съм 4 години в пълна заблуда. Съвсем случайно дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н. Ф. и още една жена Н. К. едновременно в реално време. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!”, разказва наранената носителка на титлите “Мисис Баба” (2015 г.) и “Мисис Баба - Вселена” (2016 г.).

“Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито”, заключва Мисис Баба.

Дони Василева и Чачов се женят през 2017-а. Година по-рано блондинката е провъзгласена за най-красивата жена в конкурса “Мисис Баба Вселена 2016”. Запознава се с кмета на Стрелча, който е с 6 години по-млад от нея, покрай служебни въпроси тя е поетеса и кметът ѝ възлага да напише химн на подопечния му град. Три месеца по-късно той ѝ предлага брак. “Днес усещането е за пълнота, за осъзнат избор, за сигурност”, сподели преди време Дони Василева.

Засега остава открит въпросът коя е другата любовница на кмета, която се крие зад инициалите Н. К.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Разследване