Дневен хороскоп на Алена за петък, 21.02.2020

На 21 февруари 2020 да почерпят

„Интер“ взе своето в Разград и с помощта и на ВАР

Златото със 7-годишен рекорд

Спряха движението на тирове по АМ „Хемус“ при км 34, в посока Варна

Божинов започва на чисто в Италия

Google пусна новата версия на Android

Български тираджия опитал да подкупи италиански полицаи с ракия и суджук

Разследват само две къщи за гости в Еленския Балкан Собствениците ползвали 600 000 лева европари не по предназначение

Лондонската полиция: Атаката в джамията не е тероризъм

До 10 980 лв. заплата за шеф в държавна фирма Годишните бонуси ще бъдат до около 40 хил. лв.

Шефът на спортния тотализатор: Бяхме пред катастрофа заради игрите на Божков Няма да бъдем по-слаби, нито в дизайн, нито в класата на игрите, обеща Дамян Дамянов

БСП-София ще отбележи Деня на защитника на Отечеството с поднасяне на венци и цветя на два паметника

Джулиан Асанж моли Франция за политическо убежище

Фирмите ще тестват софтуера за продажби

Кой казва истината за отмененото решение за втори лифт в Банско?

Георги ИкономовГеорги Икономов, кмет на Банско:

Как може да се игнорира позицията на всички кметове от областта? Оттук насетне какво ще стане? Един застой, както за Банско, така и за зимния туризъм като цяло. Защото едва ли ще се намери нормален човек при тези трудности, при това отношение, при тези проблеми, които се създават, да инвестира в ски инфраструктура и да развиваме курортите.

 

07-1-1Тома Белев:

Легла и храна чуждестранните туристи си имат и у дома. Те идват за едно преживяване, трябва да усещат нещо уникално и точно тази уникалност трябва да бъде съхранявана. Тези уникални обекти трябва да бъдат съхранявани максимално в автентичен вид, за да могат първо природата да е съхранена, на второ място да има условия за развитие на качествен и високо категориен туризъм.

Може да гласувате ТУК.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

 1. Тома Белев и истина са самоизключващи се неща.

  1. Хаха, много вярно. Белев е може да се приравни на глава на организирана престъпна група.

 2. Казват, че интереси на хотелиери от Швейцария, са ги стимулирали – да спрат най-екологичния транспорт в Банско… Има достатъчно други места – да се търси „дивото“! Защо, пък тъкмо в Банско?

 3. Тома Белев и жена му са абсолютни лъжци, които получават пари от Швейцария, за да саботират развитието на зимния туризъм в България.

 4. „Позицията“ на всички тъпoглави калинки назначени за сeлски кмeтове е ясна! Като има далавeра ще има и за тях гювеч. Долни презрени крaдци и дребни мoшеници! Да направиш от база за 2-3 хиляди туриста да станат двеста хиляди – не е развитие , а разсипия и алчност. Това е липса на планиране и липса на елементарна икономическа сметка. Всеки нормален инвеститор първо проверява какви са законите и правилата, после колко ще изхарчи и накрая колко би спечелил. Прави се бизнес план и се преценява риска от инвестицията. А в Банско идва мутрагеньо с няколко милиона откраднати или подарени от КТБ и ПИБ пари и почва да строи. Няма план, няма сметки. Има само пари дадени корупционно на калинките кметчета. И когато съдът се намеси и каза ,че това е незаконно – мутрагеньо е изненадан! Ааххх, какъв несправедлив съд, и какви несправедливи закони!!! И мутрагеньо започва да агитира простите селяци да недоволстват от законите.

 5. Абе никой няма да упрекне правителството или когото и да било, ако : 1. Концесионера плаща данъци в България и не изнася печалбите в офшорни зони. 2. Концесионера излезе и заяви мъжкарски, че ще плати лично глобата, която ще наложи ЕК. А сега концесионера иска да лапа печалбите без да плаща данъци в България и държавата да му плати глобите за втори лифт и писти, е това не е ли -п-е-д-е-р-а-с-т-и-я-?

 6. Глупост е да се спрат строежи на лифтове в България по еко причини! В Австрия, Швейцария, Северна Италия, във Франция се строят десетки Лифтове и там Еколозите поощряват строежа на кабинкови лифтове! Защо се вслушват инвеститорите в глупавите идеи на Еколозите? Защо? На Витоша се построиха след 1953 година един седалков Драгалевци хижа Алеко и два кабинкови лифта: Княжево-Копитото и Симеоново хижа Алеко! Защо тогава е могло, а сега не може? Ниска Растителност ще-израстне под лифта! Така че природата ще възстанови отсечената ниска растителност!

  1. Боре, някъде в гората, докато си „спасявал“ си забравил мозъка. Хората му обясняват за генерални проблеми и незакония, а той си повтаря като латерна – втория лифт, втория лифт…..Как не разбра, че проблема не е в някакъв лифт??? Втори или трети ….Проблема е в една мутренска разсипия и анархия – организирани престъпници унищожаващи природата на България за лично облагодетелстване. Незачитащи закони и правила с пладнешки размах сътворяват гигантски бетонни гета за нископлатени туристи. Искаш лифт – има си процедура и закони – спазваш ги – и имаш лифт!!! Толкова е просто! Искаш да минеш незаконно с корупция – – нямаш лифт !!! Елементарно!!! Сега разбра ли ??? Искаш с мутренски хватки незаконно да сечеш дървета в национален парк – НЯМАШ ЛИФТ !!!

 7. И Банско ще го осерете също като морето

 8. Във всички случаи природен дълг на всеки българин е да запази природата си, да остави и след себе си, красотата на тази територия, която съдбата ни е отредила. Така че в този смисъл аз съм еколог по дух и разбирания. Но в никакъв случай не мога да допусна до моите разбирания една протоплазма като този Белев, определящ се като „еколог“. Нравственост, съвест, етичност, са непознати думи за подобни хора, когато замирише на пари.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.