Кой плаче за Каранга?

Без Фернандо Каранга играта на ЦСКА страда.

Кой го казва още? Каранга гледа от трибуните как неговите съотборници разгромиха „Ботев” с 4:1 на старта на плейофната фаза на Първа лига. Факт – Фернандо е най-добрият играч в цялото ни първенство, но досега ЦСКА се страхуваше с основание кой ще вкарва в негово отсъствие. Най-важното е, че „червените” изиграха доминиращ мач, с който доказаха – могат да се борят до края за титлата с „Лудогорец”. Още в петък идва пряк дуел в Разград.

Силно игра колумбиецът Хеан Бланко, който дойде през зимата като втори централен нападател до Каранга. Вкара и гол накрая. Вярно е, че късметът помогна на ЦСКА. Първо „Ботев” си вкара автогол чрез Пламен Димов, а попадението на Тиаго Родригес е огромен шанс. Но „червените” търсеха победата от първата минута. В три мача срещу „Ботев” вече са вкарали 11 гола.

Не сме били отлични 90 минути – каза винаги критичният Стамен Белчев. – Победата обаче е напълно заслужена. Бланко игра много добре, вкара и гол. Ако демонстрираме дисциплина и колектив, нещата в Разград ще се получат от само себе си. Трябва ни повече скорост в атаката.”

Срещу „Лудогорец” на терена вече ще е и Каранга, гордеещ се с 23 гола в Първа лига досега. Но най-важното за ЦСКА е, че вече сърцата на „червените” няма да са толкова свити, когато любимецът им го няма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ