Кола се качи на мантинелата на "Струма" и се преобърна

Снимка: Архив

Лек автомобил се качи върху мантинелата и се преобърна по таван на АМ "Струма" край Дупница, предаде БГНЕС. При инцидента няма пострадали.

Пътният инцидент стана към 19 ч. при 61-и километър в платното в посока София, на 1.5 км. преди отбивката за Дупница, Бобов дол и Кюстендил. На плавна лява крива лекият автомобил Ланчия, движещ се в посока София, се отклонява надясно, десните колела се качват върху началото на забитата в земята мантинела.

Десетина метра десните колела се плъзгат върху мантинелата, а левите - по асфалта. След това автомобилът се обръща, пада на лявата си страна, а след това и по таван, после се завърта на пътното платно, обръщайки се обратно на посоката си на движение.

Лайсна от мантинелата се забива като сабя под предния мост, без да прониже купето и нарани хората вътре. Двамата пътници - мъж и жена остават да висят в купето на коланите си с главите надолу.

Преминаващи им помагат да излязат, като за щастие никой не е пострадал. На място пристигнаха две патрулки, причините за инцидента се изясняват.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България