Колегата на Си-Трипио обра овациите в новите "Междузвездни войни"

Rogue One: История от "Междузвездни войни" завладя за няколко дни феновете по цял свят и би всички бокс офис рекорди за годината. Предисторията на един от най-добрите епизоди на сагата - "Нова надежда" обаче срещна смесени реакции от фенове и критици, въпреки купищата пари, които направи за броени дни.

Някои не харесват избора на главни актьори, други не харесват изненадващия край, трети пък дори си задават въпроса дали изобщо феновете на Люк Скайуокър, Хан Соло и принцеса Лея се нуждаеха от един самостоятелен филм, който не показа нито един от знаменитите герои, с които са израснали няколко поколения.

За едно обаче, всички са на едно мнение - блестящото представяне на дроида Кей-Тусо (K-2SO) спасява филма и насочва светлината на прожекторите към себе си. Актьорът Алан Тудик влиза да гласа си на колегата на Си-Трипио, който впечатлява всички с комичните ситуации, които пораждат честните признания, които минават през схемите му. В социалните мрежи, дори се появиха профили на симпатичния дроид, в които феновете изразяват своето възхищение от него.

Rogue One: История от "Междузвездни войни" излезе по българските кина този уикенд.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино