Коледната елха грейна и в пловдивския район „Западен“

Коледното настроение завладя тази вечер пловдивския район „Западен“, след като кметът Димитър Колев запали тържествено светлините на елхата до сградата на кметството. На събитието присъстваха много деца от района, като за празничното настроение се погрижиха малките талантливи изпълнители от вокална група „Лолипоп“, които са възпитаници на Средно училище „Свети Свети Кирил и Методий“.

„В навечерието на Коледа и Нова година отново сме тук, за да запалим светлините на Коледната елха. Нека тези светлини носят вяра и оптимизъм в сърцата ни през цялата нова година, нека носим духа на Рождество Христово и да живеем с надеждата, че ни очакват по-добри времена. Не забравяйте, че на Коледа наистина се случват чудеса!”, заяви кметът на район „Западен” Димитър Колев, след което заедно с децата запали светлинките на огромната естествена елха. Събитието бе съпътствано от грандиозна заря, която озари небето над Пловдив.

От районното кметство изненадаха всички деца и с различни лакомства. По-рано днес служителите на район „Западен“ засадиха още една елха в градинката пред сградата на кметството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони