Коледната магия идва с „Магичната 8“ на СПОРТ ТОТО

Талоните за моментните лотарийни игри са перфектен подарък за празниците

До Коледа остават 33 дни, но магията на празника, около който се случват чудеса, вече пристигна с моментната лотарийна игра „Магичната 8“ на СПОРТ ТОТО. С нея можете да сбъднете всички свои мечти като с магическа пръчка. Талоните от играта, които вече са в продажба, са заредени с феноменални печалби за 5 480 000 лева. Те могат да сбъднат и най-смелите ви желания.

Хората споделят, че бленуват за нов автомобил, собствено жилище, пътешествие, както и повече пари за по-спокойно ежедневие. С „Магичната 8“ един късметлия ще грабне 200 000 лева, а други двама ще се радват на суми от по 50 000 лева. Талонът е и чудесен коледен подарък. Всеки трети носи печалба, която безспорно може да промени живота на своя притежател.

Празниците носят повече красота и надежди. Според вярването, Коледа идва и с много чудеса. Точно заради това „Магичната 8“ е и за онези, които не вярват в късмета си. Сега е прекрасен момент и те да опитат своя шанс и имат реална възможност да се радват на коледно чудо.

С всеки закупен талон за моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО се трупат точки в карта „ТОТО КЛУБ“, която дава възможност за допълнителни печалби. А от тотализатора издадоха, че готвят празнични изненади, които също ще носят магията на Коледа и възможност за сбъдване на желания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото